Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell pár percet várnom az...

Kell pár percet várnom az orrszívással, miután belefújtam az orrába a sterimar-t?

Figyelt kérdés
Én mindig rögtön utána ki is szívtam, igazából nem sok mindent láttam, hogy kijön, talán egy kis átlátszó, gondolom az orrspray. Javasolt inkább várni kicsit, hogy feloldja a váladékot? Egyébként határeset a babám, én és a párom meg vagyunk fázva, Ő talán kicsit többet tüsszög, mint szokott, de nem nagyon vettem észre, hogy folyna az orra. Csak azért szívom, mert a doktornéni azt mondta, nem teljesen tiszta a tüdeje, amikor hallgatta.
2008. okt. 1. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a befújás után letörlöm az orra alól, ami kifolyt, aztán pár perc múlva kiszívom. Illetve most már kifújatom, mert nagy 3 éves. :) Kell egy pici idő, mire feloldja a sűrű váladékot.
2008. okt. 1. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Én is azt javasolnám, hogy miután befújod az orrába a sprayt várj egy kicsit,míg feloldja a váladékot, aztán ugy szívd le neki.(legalábbis én ugy szoktam)
2008. okt. 1. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2008. okt. 1. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Mért veszel hajtógázas orrsprayt neki?Van a fluimar az nem az,és amúgy lehet kapni sima sósvízes orrcseppet,gyógyszertárit-tized annyiért mint ezek az orcseppek,én azt használom...mindig csak az egyikbe kell cseppenteni..
2008. okt. 6. 10:53
 5/7 A kérdező kommentje:
A sterimar-t kipróbálom, ha az nem hajtógázas, mert szegénykém nagyon fél az orrspray-től, de a gyógyszertáritól kicsit ódzkodom, mi van abban? Csak természetes anyagokból készültet szeretnék neki, olyat, ami gyógyszer, azt nem. Köszi a választ.
2008. okt. 6. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, fluimart.....
2008. okt. 6. 16:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Kicsit szétszórt vagyok ma..... Szóval látom, hogy a gyógyszertári is sósvizes, tehát természetes, akkor valamelyiket biztosan kipróbáljuk! Köszi!
2008. okt. 6. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!