Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokszor mosom a kezét? Minden...

Sokszor mosom a kezét? Minden evés előtt és után, meg séta után mosom a kezét. Anyósom szerint ez sok és túl fertőtlenítem a gyereket.11 hónapos

Figyelt kérdés

Már jár, mindent összefogdos és mindenhez hozzányúl. Szerintem ez alap, hogy ennyiszer megmosom. Hisz mi is megmossuk a kezünket evés előtt és után. Séta után azért mosom meg a kezét, mert pl a játszón is összefogdos mindent utána meg nyúl a szájába.

Ja és csak langyos vízzel+ szappannal mosom és fertőtlenítővel.

2010. ápr. 20. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Akkor teljesen jó :)) Ennél kevesebbszer és többször se kell :D
2010. ápr. 20. 15:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.

Kicsit szétszórt vagyok és pici is itt van mellettem. ilyenkor nem úgy megy az írás. :) :P

2010. ápr. 20. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
jaaaa akkor egész más a helyzet:)) szerintem teljesen oké!! Miért, anyósod vajon hányszor mos kezet egy nap?? ezek szerint kevesebbszer??? :)
2010. ápr. 20. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!