Ti is és a babáitok is hullák ma?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 13:08
1/14 anonim válasza:
Esőben mindig nyűgősebb és többet is alszik.
Rám nincs hatással.
3/14 A kérdező kommentje:
Ez egy tok haszontalan valasz.
2016. aug. 22. 13:15
4/14 anonim válasza:
Szerintem ha ide írnak, akkor biztos nem hullák. Az egy kicsit morbid lenne.
5/14 anonim válasza:
13 hónapos kislányom tegnap és ma is tiszta nyűgi, semmit nem lehet vele kezdeni, csak vergődik jobbra-balra...
Én is elég fáradt vagyok, de ebben közre játszik az is, hogy második napja fáraszt a nyafival a manó :D
6/14 anonim válasza:
a fiúkra nagy hatással van a szél, főleg ha még eső is van.. akkor nálunk káosz. :D
rám is hatással van a hidegfront, mert ilyenkor leszakad a derekam.
7/14 anonim válasza:
Én tegnap voltam használhatatlan. Babam erdekes módon elég jol viseli...de o is inkabb tegnap volt ki.
8/14 anonim válasza:
Az én 7 hónaposom fogzik is, már az éjszakánk is szörnyű volt.
9/14 anonim válasza:
Én bírom. Na nem az esőt mert akkor nem lehet kimenni,de jobban szeretem a hűvösebb időt mint a 40 fokot. Én nem vagyok hulla ma:) A lányom szintén jobban bírja a hűvösebbet. Jobban eszik, jobban alszik. Pont ellenkezőleg, nem nyügi vagy ilyesmi.
Akkor kijelenthetem, hogy nem-nem vagyunk "hullák"?! :);)
10/14 anonim válasza:
Nem, mindannyian élők vagyunk. Neked őszinte részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!