A ti babáitok hogy bírják a meleget?
Nehezen, bár az én kislányom még csak 4 hónapos, ő még csak folyékonyat eszik, így azzal nincs gond.
Naponta 4-5-ször beteszem a kiskádba langyos vízbe hűlni, azt nagyon szereti, egy pelus van rajta össz-vissz. A nagyszobába szoktam klímázni, amikor nincs bent, és kikapcsolás után 20-30- percig még jó a hőmérséklet. 27-28 fok van, klímával 25-26.
Levegőre csak este 8 után viszem, még akkor is 30 fok van, de legalább már nem tűz a Nap.
A lakásban 22 fok van, ezt jól bírja. (Hideghez van szoktatva.)
Este 5 után itt már teljes árnyék van, akkor az udvaron a medencében levegőztetjük. Az utcán a beton löki vissza a meleget, sétálni nem visszük, amíg nem csökken elviselhetőre a nappali hőmérséklet - az előrejelzések alapján ez jövő hét lesz.
Ráadásul én azért se tudnám kivinni, mert napallergiám van és ha 5-10 percnél tovább ér napfény a jelenlegi erős sugárzás mellett, akkor kivirágzik a bőröm kiütésekkel. Ha az én felnőtt bőröm ennyire elhasal a sugárzástól, az ő gyerekbőrén végképp nem akarok kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!