Kislányomnak a Fanni-Dorina-Lili nevek közül választunk. Melyik név a legszebb a három közül?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 09:09
11/23 anonim válasza:
En a gyakorisaguk miatt nem adnem egyiket se,de amugy a Fanni tetszik.
12/23 anonim válasza:
Mindharom tucatnev...ahogy anno a Gabor,Maria ,Tamas is az volt,megis felnottek vele a gyerekek...nem a nevetol lesz egyedi valaki...
Amugy nekem a Lili tetszik a legjobban ezek kozul..
13/23 anonim válasza:
Nekem a Fanni tetszik ezek közül a legjobban !
14/23 anonim válasza:
Mindhárom tucatnév lett sajnos. A Dorina a legszebb, a többi nem tetszik.
15/23 anonim válasza:
A Fanni és a Lili komolytalan, felnőtt embernek nem való. Inkább Dorina.
17/23 anonim válasza:
Szerintem a Fanni a legszebb. A Lili is nagyon tetszik, de a 0-5 éves korosztályból ismerek kapásból 4 Lilit, még legalább ennyi Liliánát és Lilient, ezért kihagynám.
18/23 anonim válasza:
Iskolában dolgozom, alsós osztályoknál a lány nevek: Hanna, Lili, Emma.
Fiú nevek: Bence, Dániel/Dávid, Noel.
Barátnőm ápoló csecsemő osztályon, ugyan ezt a sorrendet állította fel :)
19/23 A kérdező kommentje:
Valamelyikőtök írta a kis cédulákat.Három kis papírra felírtuk a neveket és húztunk háromszor.Elsőre Fanni,másodszorra Lili,harmadjára megint Fanni:)
Ugyhogy eldőlt Fannika lesz a kislányunk:)
2016. aug. 22. 16:56
20/23 anonim válasza:
Gratulálok, de kérlek, könyörgök a kislányod nevében, hogy egy alapból becézésnek ható nevet (Fanni) ne becézz még tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!