Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért alszik el napról napra...

Miért alszik el napról napra egyre nehezebben a babám?

Figyelt kérdés
Az 5 hónapos babámat eddig cicin altattam. Aztán ő maga unta meg, és kiköpte. Mit tehettem, betettem a kiságyba. Kb. fél óra dünnyögés után szépen elaludt, csak egyszer-kétszer néztem be hozzá. De kb. 1 hete elkezdett lázadozni ellene. Iszonyú hisztit levág, ha beteszem a kiságyba, ha felveszem, az sem nyugtatja meg, mert tudja, hogy úgyis visszateszem. A "felvesz-letesz" módszer szerint csak az első pár napig sír, aztán megszokja, hogy így kell elaludni. Nálunk miért fordítva van? Már örültem, hogy milyen jó gyerek, most meg minden este órákig hisztizik. Végül csak visszateszem cicire, és úgy alszik el. Tudom, hogy nem kéne már, de úgy érzem semmi más nem segít.
2008. szept. 30. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen azzal semmi gond,hogy cicin alszik el.Van,hogy az én lányom is csak így alszik el.Sajna ö is egyre nehezebben alszik el.Pedig már 8 hónapos.Most már feláll,mászik,és egyre nehezebb altatni.Majd idövel javul.Ne is hagyd sírni sokáig.Èn sem szoktam.
2008. okt. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!