Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 honapos babanak jo meg...

7 honapos babanak jo meg estere a 210ml tapszer vagy mar valami taplalobbat kellene adnom?

Figyelt kérdés
Mit lehet neki adni ester ami nem tul terhelo de taplalo?
2008. szept. 30. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A tápszer tökéletes vacsira,de ha táplálóbbat szeretnél,a milupának most jelent meg a Jó éjszakát nevű tápszere.6 hós kortól akár 3 éves korig adható,magas energiatartalmú és extra gabonapehely tartalmának köszönhetően hosszabb ideig tart a jóllakottság érzése a babánál.20hetes baba anyukája
2008. szept. 30. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk ez már nem volt elég (7 és fél hónapos a lányom), bár az én babám elég nagyétkű. Nálunk fél 6 körül adok neki tejpépet vacsira (nagyon szereti), persze fele annyit, mint amennyit ír a doboza. Így marad hely a pociban és fél 8 körül tápszerrel elalszik. Kibírja egész este vele. Nálunk az első válaszoló által említett jó éjszakát tápszer nem jött be, semmi különbséget nem tapasztaltam, csak annyit, hogy drágább.
2008. okt. 1. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam most 9 hónapos, de már egy ideje mi is próbálkozunk mindenféle "Jó éjszakát", meg "Szép álmokat" tápszerekkel, de nem alussza végig az éjszakát.

Szoktam én is azt csinálni, hogy este fél7-7 körül adok neki tejpépet, és 8-kor eszik még tápszert. Csak akkor meg nem éhes még, és csak kb. 50-100ml.-t eszik meg, és persze éjjel felkel.

De egyébként ha a te babád alszik rendesen a 210 ml. táptól, akkor nem muszáj neki táplálóbbat adnod. Viszont kipróbálhatsz másfélét, nagy a választék.

2 gyerek anyukája

2008. okt. 1. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A lányom 5 körül eszik gyümölcsöt vagy valami ilyesmit,és fél 7-kor 300ml tápszert.A reggeli fél 8-kor van de sokszor még nem is éhes olyankor
2008. okt. 1. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolótól kérdezem: 300 ml.??? Annyit megbír enni a babád? Mennyi idős?
2008. okt. 2. 07:02
 6/8 A kérdező kommentje:

koszonom!

300ml? Nincs is akkora cumisuveg??:)jo etvagyu baba lehet:)

2008. okt. 2. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb 8 hónapos kora óta eszik ennyit a tápszerből.Jó étvágya van,de most 11 hós és nincs 9 kg tehát nem kövér.Ennél nagyobb cumisüvegek is vannak pl Avent
2008. okt. 2. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj nem bantasnak szantam csak nagyon meglepodtem:)Mi 7 hosak vagyunk 10 kg val de 210 ml tapszernel tobbet nem bir enni, pedig picit duci::)
2008. okt. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!