Van valami "trükk" arra, hogy kislányom legyen?
Szia!
Figyeld a peteérésedet,hőmérő,ovulácios teszt,nyúlos nyálka.Általában a pé hajnalban következik be. Ha pont akkor vagytok együtt,akkor nagy eséllyel fiú gyermeketek lesz. Ha pé előtti 1-2 napban nagyobb eséllyel fogan lány baba.
Hány évesek vagytok? Azt is olvastam,,hogy a férfiak korának előrehaladtával a fiú kromoszomákat tartalmazo hímivarsejtek egyre sérülékenyebbek,így egyre csökken az esély a fiú utodra.
Nekem 2 lányom van,az első lány után csak lányt szerettem volna,figyeltem a pé-t és a 2.ciklusban aszerint voltunk együtt és sikerült is.
Peteérés előtt kell együtt lenni, akkor lány lesz, ha a peteérés napján, akkor fiú. Ha gyakran vagytok együtt, és gyengébb a sperma, akkor is lány lesz. Ha ritkán, és sűrű a sperma, akkor fiú.
Kínai naptár, ingajóslás.... :)
Van még a Jónás naptár, amivel kiszámolhatod a Jónás napjaidat, hogy mikor kell együtt lenni, ha gyereket akartok, és az írja azt is, hogy fiú lesz vagy lány. Ez ilyen holdállásos valami, akkor vagy termékeny, amikor úgy áll a hold, amikor te is születtél.
De persze ezt sem kell ténynek venni :)
Viszont az összes ismerősömnek pont a másik nem született, mint amit akart volna :) Úgyhogy erősen akarj egy fiút, hogy lányod legyen :)
Ezt is megnézheted: www.ciklus.hu
Nekem eszerint bejött, bár csak utólag találtam rá (de pontosan tudtam a napot, amikor együtt voltunk). A kíni nekem nem jött be.
Mi két lányt szerettünk volna, úgy is lett. Peteérés előtt voltunk együtt. De nem volt idős a férjem (23, ill. 26 éves volt) És nem voltunk gyakran együtt, sőt előtte kimondottan ritkán, mert nem volt otthon. Szóval nálunk sem a kor (idősebb férfinak fiú) sem a gyakoriság (gyakor együttlét lány) nem így alakult, hanem pont ellenkezőleg.
A férjem szokta mondogatni, ha lányt szeretnél, csinálj lányt. De azért a peteérést figyeld szerintem, nekünk bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!