Ikresek, melyik babakocsi jött be nektek, egymás mellett vagy egymás mögött vannak a babáitok?
mellett...
igy lát mindkettő,és egymást is látják
A Peg Perego ikerkocsija.
Hordozója is van a rendszernek, meg egy fektetős-ültetős-sportos része. Az autóba egy fogadóbetétet bekötök, innentől a hordozót egy pattintással rárögzítem, egy mozdulat ki-be, ugyanezt a hordozót a babakocsi vázra rögzítem egy mozdulattal és már mehetünk is. De a vázra egy mozdulattal rögzíthető az ülés is természetesen. Lábzsák, stb., minden van hozzá.
A sportrész (fekvő is, szóval nem tudom, hogy kell hívni, teljesen dönthető) és a hordozók is bármilyen irányban rögzíthetőek, amihez épp kedved van. Én sokszor menet közben is variálom őket, egymással szemben, mindenki menetirányban, mindenki velem szemben, bármi megoldható vele egy mozdulattal.
Én Vaterán vettem, de nagyon megkönnyíti az életet, hogy nem kell a gyerekekt ki-be emelni, bárhová el tudok menni, otthon berakom a hordozóba és ki se kell venni őket, meg az a jó, hogy nem kell az autóba kötögetni ki-be őket, a fogadótalp be van kötve. Ha hosszabb távra megyek, akkor a hordozó háta mögött is elvezetem az övet, de a városban bőven elég az, hogy a talp be van kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!