Nektek hogy tetszenek ezek a nevek iker fiúknak?
Figyelt kérdés
Noah és Noël
(Külföldön élünk, a férjem is külföldi, magyar neveken nem is gondolkodunk.)
2016. aug. 15. 18:07
1/10 anonim válasza:
Szép nevek, de nekem túl hasonlóak. Ikreknek és testvéreknek sem szívesen adnék ennyire hasonló neveket.
2/10 anonim válasza:
Osztom az első véleményét. Nem szerencsés ennyire egyforma neveket adni, sima tesóknak se, de egypetéjű ikreknek meg egyenesen tilos... Senki nem fogja megjegyezni, melyik melyik.
3/10 anonim válasza:
Szerintem rohadtul zavaró, ha ikreknek szinte egyformák a nevei. Még testvéreknél is idegesítő, de az ikreknél, ahol egyébként is egyformák, még zavaróbb tud lenni, és sok esetben a gyerekeknek sem esik jól, hogy a szüleik egyként kezelik őket és nem külön egyéniségekként.
Ikreknek én harmonizáló, de különböző, eltérő neveket tartok jónak. Ez a kettő túl egyforma.
4/10 anonim válasza:
Mindkettő nagyon tetszik, az egyik az én fiam neve is. De ikreknek nem adnék ennyire hasonló nevet. Esetleg az egyik helyett Leon? Az hasonló, de mégsem ennyire.
6/10 anonim válasza:
Túl hasonlóak. Más kezdőbetűset választanék.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a Noel-Leon jó párosítás lenne.
8/10 anonim válasza:
Külföldi nevek közül is vannak sokkal szebbek. Ráadásul ezek túl hasonlók. Ne csesszetek ki az ikrekkel. A mi családunkban is vannak totál különböző névvel, de így is összekeverik őket.
10/10 anonim válasza:
Francia nyelvterület?
Nekem is inkább a Noël - Léon párosítás tetszik.Passzolnak egymáshoz, ugyanakkor nem fogják összekeverni a gyerekeket (vagy kevesebb eséllyel) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!