Szeretnek venni sportbabakocsit amelynek mindket iranyba fordithato a tolokarja, a hattamlaja fekvo pozicioig dontheto es nagy gumi vagy felfujhatos 4 kerekekkel + elol bolygokerekekkel. Letezik ilyen? Mar mindenutt neztem de olyat nem talaltam melynek ez mind meglenne.
Nekünk a rendes babakocsi ilyen, így nem vettünk külön sportkocsit. Amúgy Deltim márkájú.
2010. ápr. 19. 16:50
2/13 anonim válasza:
Nezzd meg az ICOO markajuakat.Az pont ilyen.En most rendeltem egyet,nagyon varom hogy megjöjjön.Allitolag nagyon jo.Keress ra neten
2010. ápr. 19. 18:45
3/13 anonim válasza:
pierre cardin sportbabakocsi nézd meg megfelel e sajna linkem nincs de keresőbe ird be:)
2010. ápr. 19. 21:08
4/13 anonim válasza:
én is ilyet keresek de még nem találtam rá.ahogy észrevettem általában a többfunkciosak ilyenek,csak sportban kevés a forgathato tolokar és a bolygositos kerék,sajnos....inkább az ülörész fordithato el.de az nem kényelmes mert nekem pl.ut közben kellene forgatni ahogy sétálunk,az meg gyerekkel nehéz lenne benne.
előző vagyok,de érdekes hgoy azt irjak két iránybol tolhato,de ahogy nézem ennek is csak a bolygo kerék van mindig elöl tehát az ülés rész forgathato csak,kár
Koszike a valaszokat, pont most talaltam a neten Quatro Rally sportbabakocsit, ez pont olyan amit keresek de magyar oldalon sajna nincs es nem tudom hogy jo e a minosege. Esetleg valakinek volna rola velemenye? Koszike
2010. ápr. 20. 09:59
8/13 anonim válasza:
Rákerestem a "csodára", angol oldalon találtam csak meg, én úgy láttam, 4 pozícióban dönthető, de nem vízszintesig. Szerintem itthon nem kapható...
Miért olyan fontos az átfordítható tolókar a sportkocsinál? (A többi vágyaddal egyet értek... :o)
2010. ápr. 21. 14:29
9/13 anonim válasza:
Én második kocsinak pierre cardin ps 822 -t vettem, nekem is fontos volt az átfordíthatós kar, bolygós de fixálható kerék, vízszintesig dönthető. egyedül annyi hogy ennek meg nem az a tipikus nagy kereke van, de nem is az a pici mint az esernyőkocsiknak.
2010. ápr. 21. 15:26
10/13 anonim válasza:
Nekünk Quinny Buzz 4 van. Én mindenkinek ezt szoktam ajánlani ezen az oldalon, mert szerintem nagyon jó kis kocsi, szeretjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!