Sportbabakocsi? Melyiket válasszam? Tapasztalat? Giraffe club jogger, baby star, baby d. walker, Bertoni foxy,
ami a lényeg: lányom egy éves és télire kellene, tehát legyen lábzsák. Legyen babatálca mert olykor szeret csemegézni a tálcáról.
tehát legyen:
-kémlelőnyílása,
-dönthető legyen
-baba és mamatálca
-lábzsák
-nem árt ha esővédőt is adnak vagy lehet hozzá venni
esetleg a fenti kritériumokkal tudtok valamit ajánlani?
Szia
Nekem Bertony foxy volt...rémálom az a kocsi, laig lehet tolni, csuszik a kereke, és jobbra húz. Valamint a lányom állandóan beverte a fejét a szélébe. Ne vedd meg!! Én amugy 11900-ért vettem. hálát adtam a jóIstennek, h el tudtam adni 12-ért.
Most Giraffe van,amit belinkeltél. Nagyon jó kiskocsi, csak jót tudok róla mondani. Szerintem vedd meg. Esővédőt nem adnak hozzá , de univerzális jó hozzá , amit én 1600-ért vettem.
Remélem tudtam segíteni:)
nagyon szépen kösziiiiiii :) a foxyról én is olvastam sok rosszat hogy tényleg gond van a kerekeivel, és belerugnak sokan a toláskor.
bevallom az én szívem is a giraffe club felé húz. melyik színt vetted meg? a lilás (rózsaszínest) néztem ki. azt olvastam a háttámla pánttal állítható. van ilyen hauck nyári kocsink, azzal nincsen gond ezzel. ez is van olyan jó? tudnál írni erről tapasztalatot? mióta használod? köszi
Egy hónapja használom. Rózsaszinü van Nekwem hisz az a csajos:D
1 évesnek tökéletes, igen csatos pánttal állítható, fekvő és ülő poz-ba. Én 8 hósonnak ez a kéz pozicio a jó vagyis vagy alszik fekve,vagy szórakozik ülve:) Sietek bocsika a helyesirási hibákért.
Nem tom mit írhatnék róla..van rajta cippzáros rész tartóka, mama tálca nagyon jó pénztárcának zsepinek telonak stb. Vedd meg sztem megéri. Bár én használtanvettem 10-ért alig használták szinte ujonnal kaptam szerencsém volt.
Én teszveszen láttam 12-ért.
köszi szépen, efelé húz a szívem. várom hogy meg vegyék a mi nagyobb kocsinkat és szerintem ez marad :) hacsak másokról nem írnak még ilyen jót.
a lábzsákja jó lesz egy 1,5 éves babának? mert olyan picinek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!