Adnátok 8.5 hónapos babátoknak jó minőségi "tömlős" sajtot?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2010. ápr. 19. 14:26
1/7 anonim válasza:
Mit értesz jó minőségűn? Hogy nincsen benne E? Ha nincs benne, adnék.
2/7 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, ami sajt a valolyában is, és nem hidrogénezett növényi származékot tartalmaz, és csak pár % sajtot.Köszi a gyors választ!
2010. ápr. 19. 14:34
4/7 anonim válasza:
Nem adnék mivel tudom miből van....a régi sajtokat vissza veszi a gyár és azokat használják fel...nem kitaláltam ezt hanem a keresztapám az egyik ilyen cég igazgatója. 8 hós a babám de nem adok neki max 2 hónap mulva trapistát.
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem adok, pedig az enyém már 19 hónapos. Sajnos én is láttam, hogyan készül, azóta én se eszem meg... Emellett meg nagyon sósak és tele vannak E-kkel meg aromákkal... Annyi minden finomat kaphat egy kisbaba, minek neki ilyen mű vacak?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!AKKOR nem adok neki.Nem hallottam eddig a gyártásáról.
2010. ápr. 19. 14:54
7/7 anonim válasza:
Akkor kolbászt se egyetek meg felvágottat se, mert azt meg én láttam, hogy hogyan készítik. Azóta se eszem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!