A gesztenyét meggyel hogyan készítitek? Milyen arányban és mikor adjátok enni? 10Órai, ebéd, uzsi?
Helló!
Én olyan 6 hónapos kortól adtam, és ebédre.
Egy közepes burgonyát, egy fél csirkemell felének a felével főztem kb. 15 percig,
majd hozzá adtam 1 almát, és 10 szem meggyet, és mág 10 percig lassú tűzön főztem.
Lehet kapni mirelit gesztenyepürét ami natúr, azt kivettem a fagyóból mikor elkezdtem főzni, és mire kész lett a kaja, pont annyi körbe megolvadt belőle amennyi kellett az ebédhez, szóval a gyesztenyemassza kockáról körbe levágtam ami felolvadt, ez kb a negyede és a többit vissza tettem a fagyóba ami még kemény fagyott volt jó volt legközelebb.
A botturmix edényébe bele raktam a főtt burgonyát almát meggyet húst még melegen, majd hozzá adtam a levágott gesztenyepürét és turmixoltam. A levéből nem adtam hozzá mert az almától jó folyós volt a bébipapi, de ha töménynek találod kis főző lével hígíthatod. Nekem ez mindig 2 ebédre volt elég, a felét megette, a másik felét pedig másnap kapta ebédre.
Ha uzsonnára szeretnéd adni hús nélkül akkor megfőzöd az almát meggyet pár perc alatt, tényleg csak 2-3 perc és kész, majd azt turmixolod a gesztenyemasszával, hogy laktatóbb legyen tehetsz bele kis grízt az is megfő a gyümölcsökkel.
Végre egy értelmes válasz. :)
Nagyon köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!