Baba mellett mit olvastok? Szerző, könyvcím, vagy esetleg újság
Én mindent minden menyiségben.Ha van idöm akkor miért ne?
Este pl. párom ül a gép elött és én olvasok mikor el van a két gyerköc.Olvasok szerelmest,horrort,krimit,scifit, mindent.Nem vagyok válogatos és szeretek olvasni.Van mikor párom este lefekteti a kicsiket én pedig beleülök egy kád vizbe könyvel a kezembe.
Szia!
Én sokat olvasok, amikor van egy kis időm mindíg.Este is megy a tv, de közben olvasok.Kedvenceim:Ken Follett:Katedrális, Idők végezetéig.Kertész Erzsébet:Vilma doktorasszony.Gergely Márta:Házasságból elégséges.Kertész Imre:Sorstalanság.Robert Merle:Mesterségem a halál.Charlotte Bronte:Jane Eyre.Most ennyi jutott eszembe.
/Z/
A Kismama magazint olvasom. Emellett Dan Brown könyveit szeretem és most olvastam el a Twilight trilógiát.
Terhesség alatt harmadszorra olvastam végig a Harry Potter sorozatot.
Szívesen olvasok "nyálas" romantikus regényeket is.
Szia!
Irigyellek, hogy van időd olvasni, és a híradót is alig tudom megnézni.:(
9,5 hós kislány anyukája
(baba körüli teendők, háztartás, főzés, vállalkozás....stb. és még sorolhatnám...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!