6 hónapos babátokkal mi újság?
Igaz még csak 5,5 hónapos, de leírom:
Hátról hasra, hasról hátra forog, és kúszik is, nagyon sokat beszélget, tornázik, felfedezte a minap,hogy be tudja kapni a lábacskáját, ez rettentően tetszik neki. Mindent megrág, nyálzik, de fogyacska még nincs:(:(
Csak anyatejes volt, és már eszegetünk: alma, őszibarack, banán, sütőtök, sárgarépa, burgonya, és meggy, mindne nagyon ízlik neki. Nagyon kóstolgatni nem tudunk, mert ha nem adok neki eleget, akkor hatalmas sírás következik.
Mióta bejött a jóidő, kicsit megváltozott az alvás, mostanában délelőtt egy órát, délután talán 1,5 órát ha alszik. Éjszaka mióta szenvedünk a fogával kétszer felkel cicizni.
Ezenkívül a világ legtündéribb kislány:):):):)
Ti miket csináltok, esztek már???
Kislányom 6,5 hónapos. Forog össze-vissza, nemrég elkezdett kúszni is. Tárgyakat megfog, átteszi az egyik kezéből a másikba. Rázza őket, csapkod velük.
Mondja, hogy Apababa, bár szerintem ez nem tudatos, csak ez jön ki a száján. :) Sokat tátog, mint egy kis halacska, jókat nevetünk rajta.
Szeretne ülni, de még nem tud, viszont erőlködik rendesen. :)
Sikongat, ha szólni akar nekem.
Imád kukucskálósat játszani, jól elvan a járókában, és nem kell szerencsére altatnom, elalszik egyedül is.
Kislányom amúgy elég sírós baba, és fél az idegenektől, sőt néha a rokonoktól is. De amúgy jó kislány, sokat kacag, és fintorog ha valami nem tetszik neki, néha olyan arcokat vág, hogy nem tudom megállni nevetés nélkül.
Este 8-tól reggel fél 7-ig alszik, akkor eszik egyet és alszik tovább 8-ig.
Napközben nem alszik sokat, kb. 3xfél órát csak.
Sok mindent eszik már, gyümölcsöket, zöldségeket, csirke és pulykahúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!