Minden egyes nap délután 1-2óra körül kakil a két éves kislányom. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
a problémám az lenne hogy ez pont egybe esik a délutáni altatással..és ugye utána már felejtős az alvás,akkor meg egész nap nyügi lesz..szóval van valakinél igy a kicsi?köszke2010. ápr. 19. 12:54
1/8 anonim válasza:
mikor eszik? merthogy az én lányom és a fiam is étkezés után fél órával kakil.
2/8 anonim válasza:
Sztem az alvásidőn változtass. Az jó ha mindig egy időben van a kaki, és ha azt próbálod szabályozni, lehet minden felborul.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is valamit az étkezésekkel variálj.
Az én lányom egy időben éjjel kakilt. Persze reggel vettük észre, addigra rá volt száradva. Ő nem ébredt rá fel. Pár hétig tartott, aztán visszaszokott a nappali kakira szerencsére.
4/8 anonim válasza:
És ha délben tennéd le aludni?
akkkor aludna kb.egy orát és kicsit pihenne is.
Vagy várd meg a kakit és utána tedd le.Én is ezt csinálom mikor hogy ha délben elalszik akkor felkell kakilni és nem alszik vissza most probálom a kakit.Most kakil és letettem aludni.
5/8 anonim válasza:
Kicsit előbb ebédeljen, akár negyed óra is számit és várd meg, mig kakil. Ha kaja után intenzivebben mozog, gyorsabban fog kakilni. Utána aludhat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..hát van egy kistesó is..őt 12-félegy kor altatom,(7hónapos)majd utána ebéd a kislányommal,és kakaóval alszik el..és miközben fekszik..megitta a háromnegyedét és kitalálja hogy kakilnia kell...de aztán tényleg kell neki..és szorulása van egy kicsit..és kimegy az álom a szeméből..valamikor nem is tud kakilni..vagy csak egy bogyót,de abból már alvás sem lesz..
2010. ápr. 19. 14:30
7/8 anonim válasza:
a kakaó akár a csoki, hasfogó hatású lehet, de akár a székletet is beindíthatja, mint pl. a felnőtteknél a reggeli kávé. próbáld kiváltani maci kávéval, vagy vaníliás cukros tejjel, vagy teával.
8/8 anonim válasza:
Ne tedd adig le amig nem kekilt.Elöbb kaki aztán alvás.Ha minden nap ugyanakkor kakil akor átverheted igy hogy kaki és alvás.Egyszerüen hagyd hogy kiszenvedje magát és utána teddle aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!