Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden egyes nap délután...

Minden egyes nap délután 1-2óra körül kakil a két éves kislányom. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
a problémám az lenne hogy ez pont egybe esik a délutáni altatással..és ugye utána már felejtős az alvás,akkor meg egész nap nyügi lesz..szóval van valakinél igy a kicsi?köszke
2010. ápr. 19. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
mikor eszik? merthogy az én lányom és a fiam is étkezés után fél órával kakil.
2010. ápr. 19. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem az alvásidőn változtass. Az jó ha mindig egy időben van a kaki, és ha azt próbálod szabályozni, lehet minden felborul.
2010. ápr. 19. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is valamit az étkezésekkel variálj.

Az én lányom egy időben éjjel kakilt. Persze reggel vettük észre, addigra rá volt száradva. Ő nem ébredt rá fel. Pár hétig tartott, aztán visszaszokott a nappali kakira szerencsére.

2010. ápr. 19. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:

És ha délben tennéd le aludni?

akkkor aludna kb.egy orát és kicsit pihenne is.

Vagy várd meg a kakit és utána tedd le.Én is ezt csinálom mikor hogy ha délben elalszik akkor felkell kakilni és nem alszik vissza most probálom a kakit.Most kakil és letettem aludni.

2010. ápr. 19. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Kicsit előbb ebédeljen, akár negyed óra is számit és várd meg, mig kakil. Ha kaja után intenzivebben mozog, gyorsabban fog kakilni. Utána aludhat.
2010. ápr. 19. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..hát van egy kistesó is..őt 12-félegy kor altatom,(7hónapos)majd utána ebéd a kislányommal,és kakaóval alszik el..és miközben fekszik..megitta a háromnegyedét és kitalálja hogy kakilnia kell...de aztán tényleg kell neki..és szorulása van egy kicsit..és kimegy az álom a szeméből..valamikor nem is tud kakilni..vagy csak egy bogyót,de abból már alvás sem lesz..
2010. ápr. 19. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
a kakaó akár a csoki, hasfogó hatású lehet, de akár a székletet is beindíthatja, mint pl. a felnőtteknél a reggeli kávé. próbáld kiváltani maci kávéval, vagy vaníliás cukros tejjel, vagy teával.
2010. ápr. 28. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd adig le amig nem kekilt.Elöbb kaki aztán alvás.Ha minden nap ugyanakkor kakil akor átverheted igy hogy kaki és alvás.Egyszerüen hagyd hogy kiszenvedje magát és utána teddle aludni.
2010. ápr. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!