Szundi 39 kérdése:
Nagy baj szerintetek hogy a 4 hónapos babám mellettem alszik?
Figyelt kérdés
Sajnos egyáltalán nem akar a kiságyában aludni ...:( már mindent probáltunk .2016. aug. 12. 14:33
11/19 anonim válasza:
Szia nekünk is 4 hónapos a babank és mellettem alszik. De! Kiságya egyik oldalát le szedtuk és hozza van tolva a mi ágyunkoz... Igy mégis ott van de az ő helyén. Nalunk ez be vált, es apa nem labnal alszik....
12/19 anonim válasza:
Mi is együtt aludtunk mindkét gyerekkel, fel sem merült, hogy ne igy tennénk, ez egy közös döntés olt a férjemmel. Szoptattam éjjel is, en igy pihentem, a gyerek pihent, mindketten kiegyensúlyozott, önálló, baratkozos ovissá jöttek, akik akkor kaptak saját,agyat,amikor megértek a (1,5 es közel 3 evesen) es kertek. Most varjuk a napokban a tesót, ot is a családi agyunkba, ahova a ket nagy is bebujik reggelente. Szeretjük, hogy érezzük igy is az összetartozást. Q magánélet kicsi gyerekekkel óhatatlanul,átalakul. Miért zivatna vki magát éjjeli vandorlassal/ringatassal ha pihenhet? Az elso fel evre mondják. H negyedik trimeszter, nem véletlenül, nagyon nehéz a babáknak egyedül lenni, hiszen az életben maradási osztonuk totálisan ellenkezik ezzel.
13/19 anonim válasza:
"...de az ágyba is szoktuk néha,csak arrébb tolom a gyereket.."
Fujj, ezzel ezért nem dicsekednék. (Azért remélem, ez csak vicc akart lenni)
Kérdező! Nagy bajnak nem nevezném (bár nem vagyok a babával együtt alvás híve), de az valószínű, hogy megszokja (inkább már meg is szokta), azt ti tudjátok, hogy nektek baj-e, hogy a férjed évekig fog a matracon aludni.
14/19 anonim válasza:
Mindkét gyerekünkkel együtt alszunk (2,5 éves és 9 hónapos), nekünk ez így jó. Családi hálószobánk van, mindenkinek jut hely.
A szex nem ezen múlik, valahogy összehoztuk a kistesót is ;)
15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a vàlaszokat !A férjemmel közös döntés volt hogy aludjon velunk a kicsi és igen azert alszik matracon mert tart attol hogy almaban ne hogy raforduljon a picire.A hàzaséletunkel semmi gond :) mint ahogy az egyik válaszado is irta ha elakar hagyni vagy megcsalni mindegy hol alszik!Àllitom ennek a veszelye nem all fent :) nem szenved hianyt semmiben, de nem is ez a lenyeg hanem az hogy a kicsinek ez biztonsagot ad .csak kivancsi voltam a velemenyekre .
2016. aug. 13. 00:17
16/19 anonim válasza:
Nálunk nem probléma, soha nem volt gond belőle. Mindhárman a nagyágyon alszunk. Szexelni arrébb megyünk a férjemmel. Képzeljétek el, nem szokott a babám éjjel sírni, mert mellettünk van, mindenki kipihenten ébred reggel. Ha kiságyban altatnám, akkor kelnem kellene hozzá állandóan, na akkor biztos kialvatlan lennék.
17/19 anonim válasza:
8as vagyok. Így semmi baj nincs vele, hogy együtt alszotok, ha közös döntés volt. Viszont írta valaki, nagyon jö ötlet, hogy a kiságy egyik oldalát leveszitek ès odatoljátok az ágyatokhoz. Így a férjednek se kéne matracon aludni. Az hogy mikor szokik áz saját ágyba nem lehet tudni előre, lehet 1-2 nap és semmi gond nem lesz vele, lehet hónapok kellenek majd neki. Ezt csak azért írtam, mert írták mások, csak hogy ez már nem a ti problèmátok lesz, hanem a kérdezőé :)
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak írom látom vannak még kedves emberek is :) Mivel Én csak érdeklődtem de volt aki szinte nekem esett nem baj nem vagyunk egyformák :) hála isten !!Majd próbálkozunk hogy a kiságyikójában aludjon de üvölteni nem hagyom az tuti !Azért köszönöm mindnekinek a válaszokat!Amúgy a férjem is elolvasta a hozzászólásokat és arra jutott hogy ha valaki azért hagyja el a párját mert a kicsi mondjuk az Őt megérdemelt helyen alszik akkor régen rossz !!Akkor az csak kifogás lenne :) Mert azt hogy a házaséletünk rendben legyen nem kell a kisfiunknak üvölteni a szobájaban és ahogy egy előttem szóló megírta mindent meg lehet oldani hisz a kicsim már este 20 óra után alszik boldogan és hajnali 3-4 fele ébred enni .Abba az időbe még alszik annyi minden belefér ... :)
2016. aug. 13. 13:34
19/19 ettej válasza:
Már írta az egyik válaszoló, de azért én is csatlakozom: A kiságy összetolása a mi ágyunkkal abszolút bevált. Leszedtük az egyik rácsot, a matrac alsó szintre engedve pont a mi ágymagasságunkban volt.Először elalvás után tettem át, aztán napról napra egyre hamarabb.Nem volt sírás. Amikor elkezdett hasra fordulni álmában, mindig felébredt, sírt, ahogy a Tiéd. Aztán itt olvastam, hogy valaki hengerpárnát tett az oldalához. Egy kis pokrócot felcsavartam henger alakra és amikor elaludt odatettem az oldalához. Amikor fordult rátette a lábát és a karját, de nem billent át, nem ébredt fel.Bevált. :) Most 9 hónapos és már feltettük a másik rácsot is, nem zavarta.Egy hete az ágyát is eltoltuk az ágyunktól, az sem zavarta. Abszolút bízik bennünk és az ágyában, tudja, hogy egyet nyekken és ott vagyunk. És így nem is nyekken... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!