Nagy baj szerintetek hogy a 4 hónapos babám mellettem alszik?
'csak' annyi hogy megszokja, és évekig alszik majd ott.
férjed biztos örül neki...
Sajnos ezzel Mi is tisztaban vagyunk de akkor hagyjam sirni.. Azt is tudom hogy mindenkinek az lenne a leg jobb ha a kis ágyikojaban durmolna de ha megebred hasra fordul aztan ha elfarad nem vissza alszik hanem sir..pedig még a halvany vilagitas is van hogy ne legyen sotétben
..Tanacstalan vagyok :(
jól van gratulálok, szépen haladsz azon az úton hogy a köv kérdésed az lesz hogy apuka elköltözött-nmegcsalt stb, mert te nem vagy képes a gyereked nélkül aludni.
ez neked kapcsolat hogy a párod egy matracon alszik????
remélem talál egy nőt, akinek kell! te meg aludhatsz húsz év múlva is a gyerekkel
Az elso ket gyerekem ossze vissza kb 10 szer aludt a kisagyban...
Ott voltak mellettem,apa meg a masik oldalon...semmi bajuk nem lett.szepen maguktol atszoktak a sajat szobajukba,sajat agyba 2eves koruk korul,akkor kaptak rendes agyat leesesgatloval.
Nekunk igy volt kenyelmes.
Most a 3.kicsi kora ota a kisagyban alszik.nem kel ejjel.magatol elalszik.
Miert nem alszik parod is az agyon?toljatok fal melle,a gyerek alszik a fal feloli oldalon,Te kozepen,apa pedig a masik oldalon.a szexet pedig meg lehet oldani mashogy,mashol is.
Ez egyébként különalvásnak számít a férjedtől, attól, hogy egy szobában vagytok. (Én azt hittem, egyedül neveled a kicsit, azért nem írtam eddig.)
Hozzászoktatjátok ezzel, de ha a férjednek jó így, neked jó így, úgy érzitek, hogy akárhány évesen is jó lesz nektek így, a kapcsolatotok sem bánja, akkor csináljátok. Örökre nem fog az ágyatokban maradni a gyerek, szóval amiatt nem kell aggódni, hogy onnan megy érettségizni.
Viszont szerintem nem szabad gyengének lenni, ha nem ezt akarjátok! A saját ágyában kell nyugtatgatni, nem a tiétekben! Sír, felveszed, simogatod, vagy csak simogatod, énekelsz, megpróbálod lenyugtatni. A cumi sem segít? Vagy nem adsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!