Jó lesz ez a ruhaösszeállítás első szülinapi fotózásra?
Ezt a kis szoknyát gondoltam,és csináltattam egy ehhez hasonló bodyt is.Nem szeretnék ilyen minden pink habosbabos fotókat.Viszont pár ember leszólt,hogy de úgy a legcukibb ha rózsaszín kis tüllbe van stb.,mert így olyan egyhangúak lesznek a képek,ha ilyen egyszerů színeket adok rá.Ettől függetlenül ebben lesz,csak érdekelne,hogy szerintetek milyen.A háttér türkiz és rózsaszín lesz(ez a párosítás a kedvencem,a szobája is szürk-türkiz-rózsaszín)
A link nem volt jó.
Nos, a body aranyos, de én nem bírom az ilyen tüll szoknyákat, de ez én vagyok. Mi mondjuk fotózásra sem mennénk, ezért végképp nem mérvadó a véleményem. Aranyos, de nem stílusunk. Ha nektek tetszik, akkor miért ne?
Nekem ez pont az a habosbabos kategória, mint amit kifogásolsz. Annyi csak a különbség, hogy nem rözsaszín, hanem arany tüll.
De ha neked tetszik, ne tántorítson el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!