Meddig lehet a pelus a feje alatt? Mit rakjak alá?
Szia!
Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babádnak! Én is pelusos baba voltam és az öcsém is. Mindketten magunktól találtuk meg a fejünk alá betett pelust és az lett az első számú alvótársunk, a később bevezetésre kerülő plüssmacik labdába se rughattak. Sőt tovább megyek még az ujjunkat is szoptuk, ha álmosak voltuk (és bár én legalább 10 éves koromig szoptam az ujjam alvás előtt, mégsem volt szükség fogszabályzóra, amivel a mostani gyerekeket riogatják). Szóval fogdostuk, gyűrögettük a pelust, szoptuk az ujjunkat és azt hiszem nagyon aranyosak voltunk:) Ráadásul a szüleinknek sem kellett sokat találgatni, hogy vajon álmos-e a gyerek? A most 20 hetes magzatom már szopja az úját. És alig várom, hogy megszülessen és felfedezze a pelust, amit a feje alá terítek:)
Gondtalan babázást kívánok! Készítsetek fotókat a kicsiről, később ő fogja a legnagyobb örömmel nézegetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!