Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg sok 3 és fél hónaposan...

Tényleg sok 3 és fél hónaposan a 8 és fél kg?

Figyelt kérdés

Most olvastam egyik kérdésnél,most 3 és fél hónapos a kisfiam és 8450 gramm, 64 cm, 3780 grammal született.

Heti 300 grammot hízik átlagban, tápszert eszik, 3 hónapos koráig kapott anyatejet is, tovább nem volt hajlandó szopizni.

Doktornőnk mindig dícséri milyen gyönyörűen fejlődik, és azt mondja majd lemozogja.

Másik kérdésem hogy nálunk nagyon fontos a mózes rész babakocsin, nem is tudom mennyit szenvednénk elaltatással nappal ha nem lenne :) De csak 9 kg-ig írja, hogyhogy? Mi lesz ha még 1-2 hónapig használnánk mondjuk 9 és fél kilóig? Persze ha balesetveszélyes akkor nem, de mi tud itt gondot okozni? Hintáján még megértem a 9 kg-t, patentos az alja is , de ez egy monstrum ez a babakocsi akkora..

2016. aug. 10. 12:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
10%
Kulcstartó? Ha nem lórosan kövèr egy gyerek az baj? Fiam jóval hosszabb volt ennyi idősen és közel nem volt ilyen hatalmas súlya.
2016. aug. 11. 09:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Azért a kulcstartó méret meg a 8,5 kgos 3 hónapos között van némi átmenet, nem? És de, ez óriási súly, ki kellene vizsgálni.
2016. aug. 11. 11:54
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező,ne törődj a válaszolókkal akik lekövérezik babádat. Első fiam 2870cm-rel és 48cm-rel született.Most 2,5 éves múlott és 90cm és 11,5 kiló. Soakn azt mondják rá,hogy sovány.Szerintem meg arányos.Én sem voltam és vagyok magas és kövér.

DE!

Második fiam pár nap múlva 3 hónapos. 3840grammal és 51cm-rel született. Tegnapi mérés után volt 7kg és 65cm. Nem kövér,arányos ő is, kis hurkái vannak a lábain,de azok majd eltűnnek mikor elkezd mozogni.Doktornője csak annyit jegyez meg,hogy jó nagy baba :)

S most jön a kérdés.Melyk fiammal van gond? a nagyobbikkal,hogy soványnak mondják,vagy a kisebbikkel,hogy néha lekövérezik? Csak mosolygok mikor jönnek a kritikák és szépen visszavágok neki.

Ne törődj senkivel és semmivel. Ha egészséges a baba,nincs semmi baja akkor ne hordozd egyik orvostól a másikig,mert akkor tuti találnak valamit és abba fogsz beleőrülni. Mi átéltük az elsővel sajnos.

2016. aug. 13. 08:22
 24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó, megkérdezem doktornőt majd, de nem fogom idegesíteni magam mert szép hosszú baba egyáltalán nem kövér. Sajnálom hogy akik normálisan írtak azokat is lepontozták, akik meg fikázódni tudnak azok máshol éljék ki ha kérhetem.
2016. aug. 13. 11:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez amugy teljesen relativ szerintem. Ismerosom gyereke fel evesen volt 67 centi es kb 7.5-8 kilo. En iszonyu daginak latom mar ot is.
2016. aug. 13. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!