Tényleg sok 3 és fél hónaposan a 8 és fél kg?
Most olvastam egyik kérdésnél,most 3 és fél hónapos a kisfiam és 8450 gramm, 64 cm, 3780 grammal született.
Heti 300 grammot hízik átlagban, tápszert eszik, 3 hónapos koráig kapott anyatejet is, tovább nem volt hajlandó szopizni.
Doktornőnk mindig dícséri milyen gyönyörűen fejlődik, és azt mondja majd lemozogja.
Másik kérdésem hogy nálunk nagyon fontos a mózes rész babakocsin, nem is tudom mennyit szenvednénk elaltatással nappal ha nem lenne :) De csak 9 kg-ig írja, hogyhogy? Mi lesz ha még 1-2 hónapig használnánk mondjuk 9 és fél kilóig? Persze ha balesetveszélyes akkor nem, de mi tud itt gondot okozni? Hintáján még megértem a 9 kg-t, patentos az alja is , de ez egy monstrum ez a babakocsi akkora..
Kedves kérdező,ne törődj a válaszolókkal akik lekövérezik babádat. Első fiam 2870cm-rel és 48cm-rel született.Most 2,5 éves múlott és 90cm és 11,5 kiló. Soakn azt mondják rá,hogy sovány.Szerintem meg arányos.Én sem voltam és vagyok magas és kövér.
DE!
Második fiam pár nap múlva 3 hónapos. 3840grammal és 51cm-rel született. Tegnapi mérés után volt 7kg és 65cm. Nem kövér,arányos ő is, kis hurkái vannak a lábain,de azok majd eltűnnek mikor elkezd mozogni.Doktornője csak annyit jegyez meg,hogy jó nagy baba :)
S most jön a kérdés.Melyk fiammal van gond? a nagyobbikkal,hogy soványnak mondják,vagy a kisebbikkel,hogy néha lekövérezik? Csak mosolygok mikor jönnek a kritikák és szépen visszavágok neki.
Ne törődj senkivel és semmivel. Ha egészséges a baba,nincs semmi baja akkor ne hordozd egyik orvostól a másikig,mert akkor tuti találnak valamit és abba fogsz beleőrülni. Mi átéltük az elsővel sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!