Tényleg sok 3 és fél hónaposan a 8 és fél kg?
Most olvastam egyik kérdésnél,most 3 és fél hónapos a kisfiam és 8450 gramm, 64 cm, 3780 grammal született.
Heti 300 grammot hízik átlagban, tápszert eszik, 3 hónapos koráig kapott anyatejet is, tovább nem volt hajlandó szopizni.
Doktornőnk mindig dícséri milyen gyönyörűen fejlődik, és azt mondja majd lemozogja.
Másik kérdésem hogy nálunk nagyon fontos a mózes rész babakocsin, nem is tudom mennyit szenvednénk elaltatással nappal ha nem lenne :) De csak 9 kg-ig írja, hogyhogy? Mi lesz ha még 1-2 hónapig használnánk mondjuk 9 és fél kilóig? Persze ha balesetveszélyes akkor nem, de mi tud itt gondot okozni? Hintáján még megértem a 9 kg-t, patentos az alja is , de ez egy monstrum ez a babakocsi akkora..
Kicsit irigykedem, hogy ennyire normális az orvosod. Lányom ugyanilyen pufilufi volt, igaz ő csak szopott kizárólag és azt mondták rá, hogy ne adjak neki ennyit enni. Most lassan 12 éves és nem túlsúlyos és nem cukorbeteg.
A fiam is konkrétan jobban hasonlított egy szumó birkózóhoz, mint egy kisbabához, bár nála megúsztam a kéretlen beszólásokat. Most itt alszik épp mellettem és négy évesen tökéletesen arányos.
Kedves valaszolok, es miert kell minden babanak kulcstarto meretekkel rendelkezni?
Kerdezo, ne torodj veluk, mindegyik babaja biztos kisnovesu lesz.
Az en babam is atlag feletti sulyu es hosszra is nagyon sok, megsem erzem magam degeneraltnak sem a gyerekemet.
Te se tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!