Miért más minden csomag Libero pelenka?
Az elmúlt 5 csomag 6-os megapakk mindegyike más volt. Az egyik zöld, a másik kék, volt ilyen mintás, olyan mintás, a mostani meg szűz hófehér...
Volt, hogy két ugyanolyan csomag külső mérete sem volt egyforma...
Mindegyiket boltban vesszük, nem fű alatt...
Én a 3-as mérettel jártam így!még csak 2*!
De nálunk kiderült,h régi volt...csak a bolt be volt zárva felújítás miatt!
Most amit a börzén vettem,az ugyanolyan teknősös,de más a védőgát mérete!
Én sem értem!
Itt olvastam, hogy hibás volt egy adag gyártás libero, mind festék nélkül - hófehéren - került a boltokba. Én mostanában ilyen dzsungelharcos mintákkal találkoztam.
Szerintem a legjobb pelus, függetlenül a színtől :) Az én babámnak csak ez a jó :)
Nekem is ez vált be, bár volt egy időszak, mikor tesztelgettem mást is. A papmers is ugyanoylan jó, de mivel sokkal vékonyabb, sokkal hamarabb át is ázott.. óránknét raktam a lányt tisztába...
Gyártáshiba.. kicsit sok gyártáshibás libero van mostanság és tény, egyre több rá a panasz...
Nekem ez mondjuk nem panasz, csak furcsállom...
Én is 6-os megapack-ot szoktam venni a lányaimnak a DM-ben és én is találkoztam 2 csomag teljesen fehér pelussal.Furcsáltam,de nem vettem észre különbséget.
De ha tényleg gyártási hibás volt,akkor elvileg olcsóbban kellett volna adniuk!Biztos úgy voltak vele,úgy sem látszik mi van a zacskóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!