Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az ami segít a babám...

Mi az ami segít a babám székeltén ha nehezen nyomja? Mit adjak neki? Köles golyó adható már? 7,5 hós a kisfiam

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
az en fiamon most segitettem kamillas narancsos mezes teaval annyit kakalt tole most meg olyan joizuen alszik a kicsim:)
2010. ápr. 18. 21:04
 2/17 A kérdező kommentje:

kimondottan olyan amibe kamilla és van benne narancs méz?

Vagy ezeket Te rakod bele?

Mennyi idős a kisfiad?

Mézet szabad már neki adni?

2010. ápr. 18. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
elso vagyok:az en fiam 4 honapos lesz 31 en igen en raktam neki bele mindet valaki azt mondja nem szabad mezet adni valaki azt mondja lehet en tettem bele egy kis kanalal es egy evokanal narancslevet kicsavartam semmi baja az egvilagon nem lesz tole a tied meg mar nagyobb ! en a lanyomnak is adtam o most 3 eves lesz es semmi baja neki se volt azota is imadja a kamilla teat es mindenre jo a szekletet rendbe tartsa minden tenyleg nem rosz!
2010. ápr. 18. 21:15
 4/17 anonim ***** válasza:
jaa es meg miondig jobb a mez mint a cukor mert a cukorba allitolag olyan anyagokat talaltak ami rakot okoz a tv be hallotam , igaz en nem magyarorszagon elek!
2010. ápr. 18. 21:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mézet 1 éves korig nem szabad adni. Kölesgolyót már ehet. Én gyümölcs közé szoktam neki keverni összeturmixolva (pl. barack, körte), mert még nincs foga. Esetleg próbálj neki céklafőzeléket csinálni.
2010. ápr. 18. 21:18
 6/17 A kérdező kommentje:
ki fogom próbálni neki remélem nekünk is segíteni fog. Szegénykém úgy szenved amikor kakil szinte bele vörösödik a kis feje,Tiédnek is ilyen gondja volt? És éjszaka nem aludt jól ez végett?
2010. ápr. 18. 21:20
 7/17 anonim ***** válasza:
A méz botulizmus csírákat tartalmazhat, egy éves kor alatt nem adható a babáknak!! Köles golyót adhatsz neki. Én gyümölcsökkel próbálkoznék (barack, szilva), a banán hasfogó.
2010. ápr. 18. 21:23
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

latod vannak eltero valaszok akik teljesen ellenzik a mezet ne sokat tegyel egy kis kanalal!

az en fiam vorosodott nyogott nyugos volt sirt,se olbe se fekudve sehogy nem volt jo neki lattam hogy rajta hogy kakal, aztan abba hagyta kivettem es szinte semmi nem volt a pelusba csak egy darab kemeny kaka de nagyon minimalis aztan megcsinaltam neki ezt a narancsos mezes kamilla teat megitta kb olyan 60-70 ml 5 perc mulva tele kakalta a pelust jo sokat azota alszik a dragam mint a bunda!

2010. ápr. 18. 21:24
 9/17 anonim ***** válasza:
en azt mondom meg mindig jobb egy kis mez minthogy valami baja legyen hogy nem tud kakalni!
2010. ápr. 18. 21:26
 10/17 anonim ***** válasza:
glicerines kupod van otthon ? adj neki azt ha massal tenyleg nem megy!
2010. ápr. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!