Létezik, hogy 3hónaposan a fogzástól üvölt? Ez eltart addig amíg ki nem jön neki?
Szia!
Nekem az az egy vált be fogzásra. És igen, létezik, hogy az a baj. Ez nem egyfolytában tart addig, míg ki nem bújik, hol elmúlik, hol előjön.
Kitartás!
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Dentinox gél. csodákra képen, helyileg hat, van benne lidokain is és szuper. 5 perc után csend lesz, tuti.
recept nélküli, kb.2.000 ft, de megéri mert nagyon jó. ja ebben is van kamilla.
Előbb kipróbálom a homeos bogyót:)az mégis csak természetes.
A lidokain nem a legjobb,lehet,hogy pillanatnyilag jó de pl sok embernél szívdobogást okoz.Fogászatban dolgoztam..csak nem ilyen kis emberekkel...:)nekem csak rossz fogakkal volt eddig kapcsolatom,nem létezőkkel még nem:(
Meg van duzzadva az ínyecskéje?Mert ha nincs akkor az még csak fogzás előjele.Az én kislányom is eszi az öklét és nyálzik de lehet,hogy csak azért mert felfedezte a kezét és érdekes.Az üvöltés lehet.éhes még, 1 büfitől vagy a büfi helyére hiányzik az a pici tejci vagy tápszer,nyűgös,fáradt és túlpörgette magát,túl sok inger érte, bántja 1 puki vagy a kaki nem jön ki ,fáj a pocakja(maszírozd meg,tornásztasd)vagy csak egyszerűen már megunta a fekvést vagy a környezetet és szeretetre vágyik.Sok minden lehet.
Dentinoxot csak 3x lehet használni 1 nap. Nekem a Paracetamolt ajánlották.
Kitartás remélem tudtam segíteni kicsit
3hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!