Mikortol lehet a babakat ugy furoszteni hogy a koldoke is beleerjen a vizbe?
Én első perctől fürdettem.A köldökcsonkot is érheti nyugodtan víz,csak nem kell áztatni-tehát ne puhuljon fel.Nekünk 10naposan esett le,de rá kb 3napra már semmi nyoma sem volt.Szerintem te is nyugodtan tisztítsd ki neki benne-óvatosan,nehogy elfertőződjön,mert ha nem mersz hozzá nyúlni meg még víz sem éri,maradhatott benne neki mindenféle véres trutyi és azok ott csúnya dolgot csinálhatnak.Fülpiszkálóval óvatosan nyúlj bele neki,húzd szét az ujjaddal a köldökét és úgy.Minden nap ki kell tisztítani.Ne félj tőle,nem cukorból van!
2.5hós baba mamája
Nekem sokáig váladékozott, közben fürdettem. Dokinénink mondta, hogy kicsit most ne fürdessem, de minden pelusozásnál jól tocsogtassam meg alkoholban, majd szórjak rá hintőport, és valóban rendbejött néhány nap alatt. Utána mehetett pancsizni.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!