3 és fél hónaposan van valami "fejlődési ugrás"? Vagy csak front van, azért ilyen a babám?
Figyelt kérdés
A napokban hihetetlen, hogy mennyit alszik. Múlt éjszaka már nem is kelt föl enni, aminek persze örülök, csak furcsa, hogy rögtön reggeli után visszaaludt, és ugyan úgy, mint 1-2 hetes korában, szinte csak eszik-alszik. Ma enni sem kért, de 4 óránként adtam neki, ilyenkor jóizűen szopizott. Nem lázas, nem változott a kaki színe, se mennyisége, nem nyűgös. Nem ütötte be a fejét, nem esett le sehonnan. Kb 4-5 napja ilyen.
Nem az lenne a "normális" (tudom, minden baba más, másképp fejlődik....) hogy egyre többet van ébren és nézelődik, játszik?
2010. ápr. 18. 20:39
1/1 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálja. Igaz Ő "már" 4,5 hónapos. Egész nap csak aludna, enni meg nem akar. Ma délelőtt is 5 óra elteltével sem volt éhes. Persze adtam Neki akkor is:-) Szerintem ez csak az időjárás miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!