Érdemes újszülöttnek több éves korig jó etetőszéket venni? Használ valaki Stokke Tripp Trappet?
Van a Stokkének ez a széke: [link]
Tetszett a boltban nekünk és a videó sem rossz. De nem hülyeség több évre szóló dolgot venni az amortizáció miatt? Ez a szék babakortól használható különböző részekkel kiskamasz korig, ha jól látom.
Rengeteg eladó van, alig használt állapotban, mindenki 'dobja" egy éves kor körül, ugyanúgy ahogy a Stokke Xplory-t is.
Én egy másikat vettem, Peg Perego Tatamia, nagyon drága volt és kb másfél éves korig használtuk örültem hogy eladtam. Ülésmagasítóval ül oda, ahova mi is. Egyáltalán nem akar a 2 évesem sem etetőszékben sem egyéb babáknak kitalált székben ülni- közölte hogy ő nem baba :)
Szerintem ne vedd meg, vagy vegyél 'használtat"- bár azt is sokkal drágábban próbálják meg elsózni mint amennyi a reális ára lenne miután kihoztad a boltból. Egy 5-6 éves soha nem fog ezen a kényelmetlen faszéken ücsörögni egy percig sem.
Ez csak a cég szlogenje", hogy eladhatóvá tegyék, azon kívül egy barátnőm mutatta hogy minden apró kiegészítőt vagyonért adnak hozzá, és hogy egy apró csavarral kellett a hámot felrakni minden egyes etetésnél és hogy a végén megőrült tőle.
Az én Tatamiám sem volt olcsó a maga 83 ezrével, de arra a másfél évre megkönnyítette a dolgomat, mivel nekünk egybe volt a konyha az étkezővel és még egy nagy nappalival is. Könnyen gurult, halkan, teljesen dönthető volt, újszülött kortól használható. Ez a Stokke ez akkor használható újszülött kortól ha az 55 ezres székre veszel 55 ezerért egy babatartót.
Tényleg nem akarok kötekedni, sem xarrágónak tűnni- abszolút sokat költöttünk a babára, de soha nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!