Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett el mászni a babád?

Mikor kezdett el mászni a babád?

Figyelt kérdés
És előtte mennyi ideig kúszott?
2016. aug. 3. 21:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Aggodok mert az én babám 6 hónaposan kezdett el kuszni. Most 7 hónapos elmúlt pár nappal és negykezlab ringatozik majd az egyik lábát előre teszi de itt vége is a dolognak. Látom h akarná de nem sikerül és behergeli magát,sír. A nagyobbik fiam ilyen idős korában már ült,mászott stabilan.
2016. aug. 4. 06:18
 12/23 anonim ***** válasza:
5 hónaposan kúszott, 8 hónaposan mászott, hamar felállt és lépegetett a bútorokba kapaszkodva. Most lesz 13 hónapos, de még nem indult el magától.
2016. aug. 4. 06:23
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Szegénykém! Van ám okod aggódni, de tényleg! Nagykönyv szerint még csak forognia kellene, de az anyja lassan már a fejenállást is követelni fogja, olyan türelmetlen...

13 hónapos korig "kell" másznia.

Akkor is, ha már az anyaméhben is kúszott.

2016. aug. 4. 06:32
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

A nagyfiam 5,5 hónaposan kezdett kúszni, 8 hónaposan mászni.

A kicsi 6 hónapos korától kúszik. Most 8,5 és még nem mászik, de közben felállt, és mar oldalaz a bútorok mellett. Én is várom hogy másszon, de sürgetni nemigen lehet ;) Majd sikerül neki, ne aggódj.

2016. aug. 4. 06:50
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

Szintén ez a helyzet :-)

31-én volt 7 hónapos. Lassan 2 hónapja kúszik-forog szerte az egész lakásban. Most pár napja "kutyázik" illetve próbál ülni.

Szerintem nincsenek lemaradva. A gyerekorvosunk szerint 10 hónapig ráér kúszni.

2016. aug. 4. 11:25
 16/23 anonim ***** válasza:
1 hétig kúszott aztán már mászott is 6,5 hónaposan.
2016. aug. 4. 11:30
 17/23 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, az enyém meg az egyik kezét ahogy előrerakta el is dőlt. Ez ment pár napig. Aztán egyszercsak azt nézem már mászik előbb pár "lépést" de utána még hetekig ment az, hogy előbb minimális mászás aztán kúszás.
2016. aug. 4. 11:32
 18/23 A kérdező kommentje:

15-ös!

Az én babám január 1-jén született ☺ a tiéd akkor szilveszterkor?

2016. aug. 4. 13:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Fiam 5 hónapos korától kúszott, csak 9 hónaposan kezdett mászni.
2016. aug. 4. 20:50
 20/23 anonim ***** válasza:
55%

Ne parázz. A kislányom 8 hó után kezdett el mászni. Először csak négykézláb állt. Meg ringatózottm utámma orraesett vagy hasracsusszant:D lassan megy mire belejön.

Ui: a lepontozóknak: most ezekben a válaszokban mi nem hasznos.

A kérdés hogy ez a válasz hasznos volt a kérdező számára csgy szamodra? Nem az....hogy..

nem tetszik kinek mikor csinált ezt meg azt a babája?!

Jajj az enyém később nászott..lepontozon.

Gyökerek.

2016. aug. 4. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!