Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babánk 12 hetes, ma voltunk...

Babánk 12 hetes, ma voltunk uh-on. Ott a doki minimális vesemedence tágulatot látott a bal veséjén (17*9). Nagyon meg kell ijednem vagy elmúlhat?

Figyelt kérdés
A baba 6 hónapos korában kell visszamennünk kontrollra.
2008. szept. 29. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez volt, sőt még a pocakomba volt a kisfiam és már ott kimutatta az Uh.Azóta kétszer voltunk Uh-n a második vizsgálaton már nem láttak semmit.Egyébként ez gyakori főleg a kisfiúknál, de kinövik.Ne izgulj nekünk is mégegyszer kell majd menni kontrollra 6 hónapos korában annak ellenére, hogy már elmúlt.
2008. szept. 29. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt az orvostól kellett volna megkérdezni mégiscsak ő a szakember, de szerintem éppen azért hogy megnyugodj, nehogy 6 hónapos koráig ezen agyalj, kérdezz rá, mert szerintem közülünk aki nem ezzel foglalkozik, nem fog tudni neked 100 százalékig tuti választ.
2008. szept. 29. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! nekem a babám mind a két veséjében látott a doki uh-n tágulatot 1 hónaposan voltunk. Utána vizelet vizsgálatot kellett csináltatni, de az szerencsére negatív lett. Azt mondta, hogy vesereflux ami a piciknél nagyon gyakori, de 90 % kinövi 1 éves korára. Nekünk is menni kell majd kontrollra, addig is figyelni kell a pisijét.

3 hónapos baba anyukája

2008. szept. 30. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért is kell figyelni?
2008. okt. 1. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy nem változik-e meg a színe, szaga, mert akkor doki, ugyan is az pangásra gyulladásra utalhat. Nekem ezt tanácsolta a gyerekorvos.
2008. okt. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!