Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megváltozott kisfiam alvási...

Megváltozott kisfiam alvási szokása. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 hónapos most. Jönnek a fogai most kettő ki is bújt de még kettő jön neki most. Idáig kb. 10 hónapja úgy fektettem, hogy leraktam a kiságyába és bekapcsoltam a zenélőjét adtam neki egy puszit és kijöttem a szobából. Ő magától teljesen jól elvolt és aludt. Most még lefeküdni sem hajlandó mindig feláll én visszafektetem és simogatom a kis popsiját. Ha észreveszi, hogy mennék ki a szobából visítva ordít, de ha visszamegyek rendetlenkedik és kidobja a cimuját az ágyból, íg sajnos néha kénytelen vagyok kijönni és sírni hagyni, mert azért ezt nem hagyhatom, hogy szórakozzon velem. Persze kb. 1-2 percre hagyom ott utána már jól viselkedik, de meg kell várnom míg elalszik. napközbe meg ha csak be akarom rakni a kiságyába kifeszíti magát és már ordít. Mi történt vele? Vissza fog ez változni?
2010. ápr. 17. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha következetes leszel vele.Próbálgatja,hogy meddig mehet el a hisztivel.
2010. ápr. 17. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit még drasztikusabbnak kellene lenni. Én a helyedben ha látnám, hogy fájdalma van a foga miatt adnék neki valamilyen fájdalomcsillapítót lefekvés előtt vagy fél órával. Szerintem tedd be a kiságyba és gyere ki a szobából. Kb. 1 perc múlva menj vissza újra, fektesd le újra és gyere ki. A lényeg az, hogy ne simogasd és ne állj felette, hanem mindig egyre később menj be hozzá. Pár nap és újra ugyanolyan lesz, csak szerintem próbálgatja, hogy meddig mehet el és ez csak rajtad múlik.
2010. ápr. 21. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem értek ezzel egyet. Fájdalma van, adj neki fájdalom csillapítót és igenis hagyni kell, had bújjon a gyerek. Neked nem esett jól kiskorodban, amikor a mamád foglalkozott veled, amikor beteg voltál vagy fájt valamid?

Ezzel nem fog "átszokni" a gyermeked a hisztire és a nemalvásra...

2010. ápr. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!