Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Repülőutra megyünk, félek...

Repülőutra megyünk, félek hogy az üvegesbébiétel összetörik, tapasztalat hogy miben vigyem ill. hogy csomagoljam?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Bugyolald be jol a ruhak koze (en is igy szoktam tenni a borral). Ha esetleg a kezipoggyaszba is raknal, vigyazz, hogy ne legyen tobb, mint 100ml, mert elveszik (sajnos meg ezt is...)
2008. szept. 29. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Tedd be a ruhák közé. Mi rendszeresen 3-4 üveg bort szállítunk egy bőröndben, sose lett még baja.
2008. szept. 29. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Inkább tedd bele a kézipoggyászba. Az úgy is ott lesz veled és ha kell csak előkapod. A bőröndöket dobálják, nem vigyáznak rá.
2008. szept. 29. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Az elso valaszolo vagyok. Az a lenyeg, hogy a bebeetelt ne rakd kozel a borond falahoz, korulotte legyen nehany polo, esetleg zoki, bugyi. Nem tudom hany napra mentek, es mennyi bebietelt szeretnetek vinni, de szerintem a kezipoggyaszba ne rakj tul sokat.
2008. szept. 29. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Én az üveges dolgokat körbepakolom, ha a feladott poggyászba rakom. A fedélzetre egyébként bébiételt fel lehet vinni, de úgy olvastam, hogy a biztonsági ellenőrzéskor megkérhetik az anyát (vagy azt, aki a babával közlekedik), hogy kóstolja meg, ezzel bizonyítsa be, hogy valóban étel van benne. Nah, az elég kellemetlen, ha te nem csak a repülésre szeretnéd vinni, hanem néhány üveggel a következő napokra is, mert ha felbontatják, akkor dobhatod is ki...
2008. szept. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!