Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Óvszerrel védekező Anyukák!...

Óvszerrel védekező Anyukák! Miért így védekeztek? Nem drága?

Figyelt kérdés

Kiszámolva, ha egy 3 darabos óvszer 1000 Ft, akkor egy hét alatt mondjuk fogyjon csak másfél doboznyi, akkor is az 4 hét alatt kb. 6000 Ft. Én régóta hüvelygyűrűt használok, ami egy drága fogamzásgátló, de még az is olcsóbb ennél.

Megéri az ára ellenére is az, hogy az ember nem használ hormont? Vannak ugye a szoptatás alatt adható fogamzásgátlók is, de mégis sokan írnak itt óvszerről.

2016. júl. 28. 11:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9: mondjuk nem annyira figyeltem, csak most megnéztem a dm-ben és ott ennyi volt. nem gondoltam, hogy máshol ennyivel olcsóbb, elég durva.:)
2016. júl. 28. 12:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert mind a kettőnk számára megfelelő. Én nem szeretnék gyógyszert szedni és túl szétszórt is vagyok hozzá.

Szerencsére nem a kajapénzből költünk gumira. Általában egyszerre veszem a pelenkával EP-számlára és a pelenka drágább :-)

2016. júl. 28. 12:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Mi ha nem rendeltünk, akkor dm-ben vettük. De eleve jobban megéri a 10 darabos durex mint a három (csak ezt szerettuk). Ráadásul mint írtam kuponnal. És ep számlára hitelkártyával,így még 24% visszajar.
2016. júl. 28. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Régen gyógyszert akartam szedni de 2 hetes vérzéssel, étvágytalansággal és libidó csökkenéssel nyitottam, a második hónapra minden még rosszabb lett. Irattam másfajtát de ugyanez volt. Jobb is így, bár volt vérvételem de nem nézték mekkora hajlamom van trombózisra, de anyai ágról volt agyvérzés és szívinfarktus is. Azóta inkább minden hormonális fogamzásgátlót kerülök, az óvszerrel nincs bajunk.
2016. júl. 28. 12:55
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

Megkérdezném a lepontozóktól, hogy mi a probléma a válaszommal, mert nyilván baj van vele, ha ennyire haszontalan.

10

2016. júl. 28. 13:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nekünk van egy haverunk, aki sikeresen teherbe ejtett egy gyógyszert szedő nőt. Azóta több barátja ragaszkodik az óvszerhez.
2016. júl. 28. 13:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az enyém is haszontalan. Biztos zavar valakit h óvszert veszünk és nem vagyunk lepedõakrobaták. :D
2016. júl. 28. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
15-ös! Az nem tetszett nekik a válaszodban, hogy le merted írni, hogy a terméketlen időszakokban nem védekeztek. Én felpontoztalak, mert egyrészt a kérdésre válaszoltál, másrészt pedig ha 10 éve így csináljátok, annyira csak nem lehet hatástalan a módszer.
2016. júl. 28. 14:16
 19/21 A kérdező kommentje:
Minden valasz zoldet kapott tolem. Mi koze van ahhoz masnak, hogy valaki teherbe esik-e felelotlenul? Es ha lepontozza, akkor majd rajon, hogy ja tenyleg, vedekeznem kene minden nap?:)
2016. júl. 28. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
18évesen gyógyszert szedtem másfél évig. Egy évig nem állt helyre a havim. Utána terhesség. Szülés után szoptatós gyógyszer,állandó vérzés össze vissza. Nem megy a szoptatás hagyjam abba,rendes gyógyszer. Össze vissza vérzés. Erősebb gyógyszer,össze vissza havi,mellé lábfájás. Mivel visszerem van egyiken,tilos a hormon. Se gyógyszer,se injekció,se spirál. Spirál stb nekem idegen test,nem jöhet szóba. Pharmatex halottnak a csók,a megszakitás se életbiztositás. És ezek mellé fincsi kis latex allergia,durexé 5ezer 3db,de amúgy is büdös nekem,maradt a lifestyle. Most állapotos vagyok ismét,de utána megint óvszer lesz. Nem kellemetlen nekünk. Bár lehet megszakitásos lesz majd,mert tervben van harmadik is ... Azután viszont elköttetést akarok.
2016. júl. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!