Miért jó, ha fia születik valakinek? Tudnátok érveket mondani?
Nekem van mindkettő. :)
Annyi a különbség, hogy a fiúkra nehezebb ünneplőt kapni. Semmi más.
Mondjuk a fiam még 12 évesen is nagyon bújós, a lányom még utálja a rózsaszínt és nem babázik.
Kamaszon nyugodtabb természetűek
Nem lesz abortuszuk
Nem maradnak egyedül gyerekkel
Nem nekik kell gyedből élni meg mástol függni
Könnyebben keresnek többet
Es kocsijuk is biztosabban van mint egy nőnek es tudnak vezetni
Önállóbbak megállnak a saját lábukon is
Nem kell halálra izgulnia magát az embermek ha diszkoba megy vagy többet iszik stb
Én is lányos anyukának képzeltem magam, mert az első gyermek lány és úgy "képzeltem", a második is az lesz.
De nem az lett... :)
A 12. héten már mondták, hogy fiúcska.
Nagyon örültem!
Most 4 éves a kisfiam és hatalmas szerelem számomra! Igazi belevaló, vagyány kisfiú. Imád focizni, sorolja az autómárkákat, ha megyünk az utcán vagy bárhol, ahol lát.
A kislányom csendes, leülős, tündérke-típus. A fiam meg pont olyan eleven, izgága menőmanó, amilyennek lennie kell.
A tesóméknak két kisfiúk van. :)
Semmi
Nekem van mind a ketto de a fiammal marhara nem tudok egyuttmukodni
Nyafis, mindig rammaszik, onnalotlan, eppen h meguti magat es kepes orakig hisztizni, a haj es korom vagas remalom...
A lanyom mindenben az ellentete, sokkql jobb vele a kapcsolatom mint a fiammal ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!