Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én babám ilyen?...

Csak az én babám ilyen? Elképesztö!

Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hos és akármilyen nyugös akkor megnyugszik ha szol a zene.Erre akkor jöttem rá mikor elkezdet sirni nem tudtam megnyugtatni és bekapcsoltam a zenét és hirtelen csend lett és letettem és szépen játszott.Csak az én babom ilyen vagy a tietek is?Elképesztö hogy minél hangosabb anál jobban élvezi.Van amikor a maga modján még énekel is.:-))))))
2010. ápr. 16. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi is ugyan igy vagyunk én azt vettem észre hogy el alszik a poszivo hangjara ha nyügös es sirdogál:)
2010. ápr. 16. 20:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám is szereti a zenét. Nappal ha leteszem aludni mindig bekapcsolom ugyan azt a zenét neki a telómon és pár percen belül rendszerint elalszik.Pici kora óta. Ugyan az a zene:)!
2010. ápr. 16. 20:27
 3/14 A kérdező kommentje:
És ti miket halgatok vele?Gyerekzenéket vagy mást?mi csak a gyerekzenét halgatjuk a felnötet nem szereti.
2010. ápr. 16. 20:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi felnött zenét!
2010. ápr. 16. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
kislányom csakis a porszívó hangjára hajlandó elaludni:)elötte a fiam pedig csak mozart-babáknak cd-jére aludt el.
2010. ápr. 16. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Én felnőtt zenét de szép lassút :)de gyönyörűt!

http://www.youtube.com/watch?v=nO4H_r2ogMM

2010. ápr. 16. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én férjem DJ.Mi Tiestot meg más haus zenéket hallgatunk.Ja és imád a porszívó hangjára aludni.Akkor mindig csendben van.
2010. ápr. 16. 20:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 3 hónapos kora óta a Nóta tv-re a Süsüre és a Kacsatáncra nyugodott meg ha már kifogytam az ötletekből.

Nálunk napi program a zene és az éneklés.

Ezt az oldalt ajánlom.

[link]

2010. ápr. 16. 20:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Nálunk a hupikék törpikék megy meg magyar mulatos.mikor hogy van kedve.De olyan édes mikor énekel.A porszivot ő is szereti.
2010. ápr. 16. 20:54
 10/14 anonim ***** válasza:

az enyém is ilyen:)

A Gokinjo Monogatari :Heroine nyitószámára viszont csend van és szunya:D

2010. ápr. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!