Lemondanátok a tornáról, ha az Apukánál sír a baba?
Tudom, hogy nem minden babanal jön ez be, írtam is, de egy próbát megért volna. De ok, tegyük fel, hogy leblokkolt (bár megmondom őszintén, én ezt nehezen fogadom el, abya se blokkolhat le, pedig először neki is új a helyzet). A fő gondot én abban látom, hogy nem szólt, hanem inkább hagyta egyedül sírni a gyereket. Tudom, persze, nem lett semmi baja, de én személy szerint akkor is elítélem a sírni hagyást.
Amúgy az első válaszomban (2-es) én is azt mondtam, hogy én így felfüggeszteném a tornat, tehát ebben egyetértünk.
Nem vagyok lepasszolos fajta, 1 éves a lányom, 2 hete próbáltam először elmenni egy este nélküle, anyukám jött rá vigyázni. Másfél óra múlva hívott, hogy menjek haza. Én fektettem ugye le, felébredt, és nem talált, ettől kiakadt. Anyám nem tudta megnyugtatni. Hazamentem, megköszöntem, hogy megpróbálta és kész. De akkor nagyon haragudtam volna, ha nem szól, csak éjjel közli, mikor hazaérek, hogy 2 órát üvöltött, majd álomba sírta magát egyedül. Gondolom érted a különbséget. Ugyanez a fő gondom a kérdésben szereplő apával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!