2hónapos a kisfiam. Tegnap este mértem,6kg volt. Nem sok egy picit? 3400g-mal született,3100g-ra esett vissza a súlya. A Ti babátok hány g volt ennyi idősen?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 12:29
1/7 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam kerek 5 kg volt két hónaposan, és 3420 grammal született.
A nagyobbik 2730 grammal született, és szintén 5 kg volt.
Ebből is látszik, hogy nem egyformák, még a tesók sem.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
2/7 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom 3370gr-al született és most 4 hónaposan 6 kg-os. 2 hónaposan kb 4500-4700 lehetett. Ettől függetlenül szerintem nem sok az a 6 kg 2 hónaposan sem. Egyrészt a kisfiúk általában nagyobbak, másrészt majd a babád szabályozza, h mikor mennyit gyarapszik. Lehet rövid idő belül megtorpan egy kicsit, majd újra hízik... Ezen nem kell aggódnod szerintem, inkább jobban fejlődjön, mint hogy ne....:)
3/7 anonim válasza:
Ha arányosan oszlik el, nem gond.Picurkánk is 3400 g-mal született, 11 hetes és tegnap 5.86g volt a súlya.Van husi mindenhol, de jól mutat rajta.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Ezen a riadalmon én is túl vagyok. Az én kislányom 3360gral született a kórházat 3200gral hagytuk el. Múlt héten 4500gr volt. És csak 1 hónapos.... De a védőnő megnyugtatott nem lesz mindig így.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Megnyugtattatok!:)Szerintem arányos baba,egyáltalán nem kövér.
2008. szept. 29. 12:59
6/7 anonim válasza:
Az én pici fiam szerdán lesz 2hónapos és 6,2kg:)
7/7 anonim válasza:
Az én fiam 3 hónapos és 7320g.Nem dagi.Azt mondták ne aggódjak,mert ha elkezd kúszni,mászni majd ledolgozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!