4 hós babának átlag mennyit kell ennie, és innia vizet vagy teát?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 12:16
1/4 anonim válasza:
Hivatalosan a napi folyadékmennyiség /mindent összeadva/ 150ml/kg. De szerintem minden baba más igényű. Én nagyon gyakran kínálom, de így is változó, melyik nap mennyit iszik.
2/4 A kérdező kommentje:
és hány ml-t kéne ennie?
2008. szept. 29. 15:25
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam is 4 hónapos sajnos tápszeres.6-szor eszik 1 nap 170ml-t szokott egy evésre, de van hogy nem issza meg az egészet.Vizet teát nem hajlandó, illetve nagyon ritkán.Ez mellett még kap pár kanál gyümit, vagy sütőtökpürét 10 óra körül.Ezek most kerülnek bevezetésre, ezért kevés mér ennek a mennyisége.A hippnek úgy hallottam vannak jó gyerekteái talán megpróbálok majd adni neki, hátha azt elfogadja.De gondolom, ha annyira szomjas lenne meginná a vizet is, így azért nem aggódom.A folyadékmennyiséget megkapja amire szüksége van.
4/4 A kérdező kommentje:
értem az én babám 100-120ml-nél többet nem eszik és délbe ő már gyümit v.valami mást kap ebédre.és napi5x eszik.de viszont teát vizet iszik.
2008. szept. 30. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!