Egy masfel eves babanak atlag kb hanyas a laba?
Mindenféleképp tudd meg valahogy hogy hányas a lába. Titokban nézd meg az egyik cipőjét,vagy mérd meg a lábát. Nagyon eltérő lehet a babák lábmérete,így nagyon melléfoghatsz.
Az én kislányomnak 1évesen volt 21es lába. Most 14hósan már 22es.
nagyon eltérő lehet a babák lábmérete, randomra ne vegyél neki cipőt!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: a lányomnak 21-es volt másfél évesen, a fiam 1 éves és neki már most 22-es lába van...
Szerintem akkor vegyél neki még nagyobbat. Abba biztos hogy valamikor belenő.
Nem minden esetben igaz ez sem hogy a fiúk lába nagyobb a lányokénál. Az én kislányom alig 1évesen kapta az első cipőjét és akkor 21es kellett neki.
Őszintén? Én nem cipőt vennék a helyedben. És hogy miért? Mert épp most jártunk mi is úgy, hogy kaptunk egyet ajándékba, és bele se megy a lába, hiába lenne jó méret, nem jó a kialakítása a cipőnek, kisfiam lábfeje magas, sehogy nem tudom ráadni a cipőt.
Egyébként neki 22-es a lába. Kaptunk még télen egy nagyon frankó béléses kis cipőt, 21-eset. Tökéletes volt. Ugyanannak a cipőnek a béleletlen, és nem olyan magas szárú változatát meg látod, nem tudom ráadni.
Szóval ha meglepit akarsz, inkább vegyél valamilyen ruhát, de a cipővel eléggé mellé tudsz fogni, azt mindenképpen érdemes a baba lábára rápróbálni - és nem csak a mérete miatt. Nagyon nem mindegy, hogy milyen a fazonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!