Mihez kell a textilpelenka?
Majd megtudod... :))))))))
De félretéve a viccet, egy nap többet is elhasznál az ember, és ha nem akarsz minden nap mosni, akkor érdemes tényleg bszerezni belőle többet. Nekem kb 30 db van, de így is állandóan megy a mosógép. A feje alá is ezt teszem a kiságyba, a lepedőre. Mindkét fiam sokat bukott, mi nagy pelus fogyasztók vagyunk.
Dokihoz is azzal kell vinni, azt teszed alá, amig mérik, vizsgálják. Tudod használni arra is, hogy fürdés után türcsibe csavarva beviszed, és pelussal itatod le róla a vizet. Én a sterilizált babacuccok csöpögtetőjét is pelussal takarom le, hogy ne porosodjon.
És ha már nem elég fehér, vagy elszakad, stb, remek portörlőrongy. :)
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
A tapasztalat majd megmutatja...
Ha bukós lesz a babád bizony több kell belőle...Az egyszer lebukott pelust úgysem teszed újra a feje alá, pedig naponta legalább 5 alkalommal enni fog...
Az enyém nem bukós, mégis van 20 db pelusunk. Kell is, főképp mióta elkezdett folyni a nyála...
A kiságyba is szoktam tenni egyet, hogy ne a lepedőt nyálazza össze.
Szerintem 20 db minimum kell...
a kiságyba a feje alá, büfiztetéshez, a dokihoz, a védőnői tanácsadásra a mérlegre és a hosszméréshes alá, stb.... amiket már felsoroltak.
én csináltam azt is hogy egy nagyobb pelenkát 4 részre vágtam, beszegtem a szélét, hogy nem bomoljon és azzal törlöm meg a kis száját ha evett, vagy bármire fel lehet használni és így nem kell azt a nagyon befogni mindig.
Hát én 12db vettem és az bőven elég nekünk:),de inkább több legyen mint kevesebb.(mi kaptunk ajándékba is !:))
Ahogy az előttem lévők írták büfiztetéshez, orvosi és védőnői vizsgálatra(én 3db-ot viszek minimum,mert néha pisil a kislányom ha levetkőztettem és a mérlege teszem.Szoktam a fürdetésnél a popsija alá tenni hátha a tornásztatástól kakilna (már előfordult 1-2szer :) ).,sok nyálzás ha jön a foga,ha Tápszeres a maradék letörléséhez,nyáron betakarni,h ne érje a nap...stb.De majd kitapasztalod később mi mindenre jó még.
Ne olcsóbb, vékonyabbat vegyél ,inkább vastagabbat kicsit drágábbat,mert jobban bírják a mosást és nagyobb a nedvszívó képessége.
jó vásárlást 3hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!