Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor állnak fel a babák?...

Mikor állnak fel a babák? Gyakran beütik a fejüket eleinte? Nem lesz bajuk tőle?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 6 hónaposan már felállt, eleinte ő is mindíg hanyatt esett, és beütötte a bucit. Nem lesz tőle baja, 1-2 hét, és megtanul esni, lehuppanni a popsijára.

Csak az éles sarkokkal vigyázz.

2008. szept. 29. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 8 hónapos volt (fiú és lusta :), de még előtte sikerült az első kis fogából egy darabot letörni, mikor mászott, keze előre csúszott, lába hátra, ő meg lefejelte a padlót... :(

Sajnos ez mindig előfordulhat, nem csak mikor állni kezdenek. De tényleg hamar megtanulnak leülni. Most már azért vagyunk tele bibivel, mert szeleburdi, rohangál, mint az őrült, minden napra jut egy púp, pedig az egész nap tiltásból áll, lassan két éves itt a dackorszak.......

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. szept. 29. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az en kisfiam 4 hetes es most ha az olemebe van es a talpa eri a combomat o mar most akar allni,mert csak egyre eroskodik az allasal,de ugy tudom most meg nem szabad engedni?
2008. szept. 29. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 8 hónapos és 2 napja állt fel először magától. Nagyon sokszor beütötte a fejét, mert olyan másfél hete megállás nélül ezt gyakorolta és a leg lehetetlenebb dolgokba próbált belekapaszkodni, hiába voltam ott mégis sokszor megtörtént a baj és még meg is fog egy párszor sajnos...
2008. szept. 29. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem járókában volt a kritikus időszakokban. Viszont arra készülj fel, mikor állni tanulnak, éjjel is képesek ezt gyakorolni, nekem legalábbis akkor nagyon rosszul aludt, hiszen fontos küldetése volt :)

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. szept. 29. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
De jót mosolyogtam az utolsó válaszolón (Judy). :D Fontos küldetése volt - hát igen. Feláll, aztán persze visszaülni még nem tud, és itt kezdődnek a problémák. Másfél hét folyamatos "felállok - anyuci visszaültet, mert ha nem, sírok, mint akit nyúznak" volt a napirend. Mondjuk nálunk az éjszakai álldogálás elmaradt szerencsére. :)
2008. szept. 29. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Mi éjszaka is állunk sőt ma állva evett. Nagyon tetszik neki. Ha megbillen akkor nem a fenekére esik hanem a hátára és mindig nagyott koppan a buksija.
2008. szept. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!