Hogyan lehetne kitolni a reggeli ébredést?
Mennyi idős a babád?
Szerintem a reggel 7 óra nincs korán. Én legalábbis örülök, ha addig alszik a kisfiam, utána 10 körül alszik legközelebb, és délután 1-2 körül, amikor álmos. De ő 9 hónapos.
2 gyerekes anyuka
Szió!
Nálunk bejött az, ha magam mellé fektettem, és ott még kb 1 órát ráhúzott az alvásra. Az én lányom 8.00 körül eszik reggel, és sokáig azt csináltam, hogy ha hamarabb fel is kelt, és nem akart visszaaludni, akkor is csak 7.45 - 8.00 között szoptattam meg (persze ő nem kelt fel 7.00 előtt sosem, szóval csak kb 30-40 percig kellett húznom az időt). Most már szépen beállt a napirendje, és a reggeli etetés után kb. 30-40 perccel már alszik is. Így a kaja az, ami meghatározza az alvást, és nem fordítva.
Próbáld ki, nálam működött!
5 hónapos kislány anyukája
köszi
lassan 10 hónapos-és magam mellé fektetve sem alszik vissza.fontos játszanivalója van...pedig még nyűgösködik
Szió!
(Utolsó vagyok.)Tündéri lehet a fontos játszanivalójával. :))))
Sajnos akkor nem tudok semmi okosat mondani.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!