Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név lenne szép egy...

Melyik név lenne szép egy kislánynak?

Figyelt kérdés

Első babám lesz. Nagyon régóta gondolkozom már a neveken és már elég jól leszűkült a kör. Innnen lesz az egyik:

Dinara (eddig a kedvencem)

Dilara

Elinor

Eisa

Holli

Lorena

Linéa

Nasira

Zamira

Zeline

2016. júl. 20. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért valljuk be, hogy fontos a vezetéknév is!

Mert a Nagy Nasira, Juhász Dilara, Szabó Eisa, Kádár Holli nagyon nevetségesek.

2016. júl. 20. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Lorena

Egyik sem az én ízlésvilágom, de nem is nekem kell tetszeni :) engem is megköveztek anno a lányom (Lelle) neve miatt :)

2016. júl. 20. 21:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Lorenára szavazok. Egyrészt megértem, hogy olyat akarsz, amilyen névvel nem ismersz senkit, ez nekünknis szempont volt, sikerült is ilyet adni, a lányomnak irtó ritkát, a fiamnak ma már nagyon ritkát, mégis egyszerűen kimondhatók és megjegyezhetők. Szubjektíven nem tetszik ez a lista, túl eröltetettek szerintem.
2016. júl. 20. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Utána néztél már mit jelentenek? Dinara konkrétan szerb név birónőt jelent. A Dilara török név, jelentése szerető. Az alsók pedig afrikai nevek.

Inkább a Dilara .

2016. júl. 20. 22:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Lorena
2016. júl. 20. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Hozzétennék még egyet: Zille
2016. júl. 20. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem ezek tetszenek: Elinor, Holli, Lorena, Zeline
2016. júl. 21. 09:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül csak a Zamira tetszik, mondjuk az nagyon.
2016. júl. 21. 09:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Zamira még talán átmenne a rostán, ha nem laktunk volna egyszer egy Hotel Samira nevű szállodában... így meg nem.

Mondjuk Dinara, Dilara, Eisa és Zeline még elmenne úgy, hogy nem kapnám fel rá a fejem különösképpen, nem gondolom ezeket nagyon kirívó neveknek.

Elinor és Holli borzasztó.

2016. júl. 21. 10:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én kislányomat Rozáliának hívják. A nagymamámon kívül nem ismerek egyet sem a közvetlen környezetemben, ő pedig már nem él. Ez a név is ritkának számít mostanában pedig népszerű volt egy időben. Szerinted nem szaporodnak a Zamirák meg a Dinarák kétségbeejtően gyorsan? Erre is gondolj...
2016. júl. 21. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!