Megsértődhet egy 2hónapos baba? úgy értem ha nem akarna aludni és én mégis beteszem a kiságyba és a szájába "nyomom" a cumit, akkor csak haragból nem alszik el ugye?
Figyelt kérdés
sokszor arra gondolok, hogy mi van ha ő nem is akar aludni csak "kötelességből" teszi...2008. szept. 29. 09:56
1/6 anonim válasza:
HA ásít és dörzsöli a szemét akkor álmos,még ha vigyorog is,ilyenkor tedd ágyba-ne nyomj a szájába cumit ha nem akarja-az enyém nem is cumizik,nem erőltetjük neki.Kicsit hagy sirdogáljon,ne kapkodd fel,ha megtanulja elaltatni magát neked is könnyebb lesz.Én egy hete csinálom ezt,mert egyszerűen semmire sem volt időm,állandóan a kezemben volt és semmit sem aludt,azóta mint akit kicseréltek olyan,kicsit hüppög aztán alszik.egy idő után meg alakíts ki egy rendszert neki,hogy mikor aludjon és játszon,hidd el tökre beválik.A babák is szeretik ha tudják mikor mi jön és sokkal nyugodtabbak lesznek.2.5hós baba mamája
2/6 anonim válasza:
Jah és még annyit egy ilyen kicsi babának napi 15-18aludni kellene.
4/6 anonim válasza:
Nem, ő még nem sértődik meg ezen. :) Ha álmos, elalszik, ha nem, nem, ha meg túlpörgött, akkor sem. :( Az én 3 évesem se alszik kötelességből. :)
5/6 A kérdező kommentje:
mert néha szinte megsajnálom ahogy "mérgesen " szopizza a cumit.és anyukám azt mondta én olyan kis beletörődöm baba voltam, nem szeretném, ha a kisfiam is csak azért alszik el mert "muszály".
2008. szept. 29. 11:44
6/6 anonim válasza:
Első válaszolótól kérdezném,ő hogy csinálta, mert én 5 percnél tovább nem tudom hagyni sírni,és sajnos nem is alszik el egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!