Nektek mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Októberben érkezik az első babánk és kisfiúnk lesz.:)
A férjemmel sikerült leszűkíteni a nevek listáját (kb 30 névről) 9re.
Ezekről a nevekről lennék kiváncsi a véleményetekre, hogy melyik tetszik, miért és melyiket adnátok?!
Persze nem ezek alapján fogjuk teljes mértékben eldönteni, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.
A nevek pedig: Krisztián, Tamás, Olivér, Ármin, Marcell, Benedek, Balázs, Hunor és Lőrinc
Köszi előre is.:)
Kifejezetten nem tetszik: Olivér, Ármin, Marcell, Benedek, Balázs, Hunor - mind nagyon elcsépelt
Semleges: Krisztián, Tamás - nem rosszak, csak nem tetszenek különösebben
Tetszik: Lőrinc
Én a fenti listából a Tamást, a Balázst, és esetleg a Benedeket, bár inkább a Bence alakváltozatát tartom szépnek.
Az Olivér, Ármin, Marcell nekem kicsit -elnézést- de elég homoszexuálisan hangzik, biztos nem adnám.
Nincs ugyan a listában, de ajánlanám a Leventét, a Richárdot a Róbertet és a Zoltánt
A kedvenc nevem az Olivér, ha fiam lesz, így fogják hívni. Nagyon tetszik a Marcell és a Balázs is.
Amit biztosan soha nem adnék: Krisztián (nekem túl lányos), Benedek (nem tetszik), Hunor (szerintem rémes), Lőrinc (ez túl öreges nekem).
A Tamás egy teljesen normális, viselhető, bár kissé unalmas név, az Ármin semleges.
Olivér, Marcell, Benedek ami tetszik és adnám.
Tamás, Balázs és Hunor pozitív semleges, de ezek közül nem választanék.
A többi egyáltalán nem tetszik.
Tetszik: Olivér, Benedek
Semleges: Ármin, Tamás, Balázs
Nem tetszik: Krisztián, Marcell, Hunor, Lőrinc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!