Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tápszert meg lehet előre...

A tápszert meg lehet előre csinálni vagy megromlik?

Figyelt kérdés
cumisüvegmelegítóben melegen tudom tartani
2008. szept. 29. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam csinálni előre. Jó forró vízzel és rögtön be a hűtőbe. És hajnalban ha kel a babám, csak melegítem a mikróban. Eddig még nem vettem észre, hogy bármi baja lett volna.
2008. szept. 29. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy tudom, h nem ajánlják mikróban melegíteni. Használj inkább egyébb melegítési lehetőséget.
2008. szept. 29. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szülészeten azt javasolták, hogy mindig frissen készítsem el a tápszert. Pár perc az egész, és így biztos, hogy nem romlik meg. Mellesleg a tápszeres dobozokra is az volt írva, hogy mindig frissen készítsük el, közvetlenül etetés előtt.
2008. szept. 29. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, hogy készítsd el frissen, de viszont amikor a kisfiammal bennt voltunk egyszer 6 hetesen a kórházban ott meg elkészítették a tápszert aztán tették be a hűtőbe.ugyhogy valószínű nem lesz baja, ha előre megcsinálod.
2008. szept. 29. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én először mindig frissen csináltam, de úgy éreztem ez így iszonyú sokáig tart, aztán megcsináltam előre egy napos adagokat, és hűtőben tároltam. Olyan sterilizálónk van, ami melegít is cumisüveget, de a hűtős kaja melegítése meg olyan sokáig tartott, hogy inkább visszatértem a frissen elkészítéshez. Egy erre szánt edényben forralo vizet kb 2 dl-t a gáztűzhelyen, majd hidegvízbe állítva hűtöm, esetleg folyó vízcsap alatt (már a cumisüvegben).aztán keverem be, mikor már jó a hőmérséklete. Nem is értettem sosem, miért mondják a tápszerezésre, hogy a kényelmesebb megoldás??? A szoptatás milliószor kényelmesebb!
2008. szept. 29. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Forrald fel a vizet, hagyd kihűlni egy picit és tedd termoszba.Nem kell előre elkészíteni és melegíteni sem.
2008. szept. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!