Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fura, kicsit büdös szaga van...

Fura, kicsit büdös szaga van a 2,5 hónapos kisfiam fülének (belül), mitől lehet?

Figyelt kérdés

Minden nap fürcsizünk, ahogy belenéztem a fülébe láttam, hogy van benne egy kis fülzsír, de pálcikával nem mertem belenyúlni. Ez a fura szag csak most volt fürcsi után, eddig nem.

(Kicsit meg van fázva, nem tudom ennek lehet-e köze hozzá, orrszívózunk.)

Nem nyűgös és nem fáj a füle.

2008. szept. 28. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szokott a fülébe víz kerülni?
2008. szept. 28. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy begyulladt a füle. Inkább mutasd meg egy orvosnak.
2008. szept. 28. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt ilyen,és mi rájöttünk miért.A védőnő nem tanácsolta véletlenül azt,hogy csepegtess vigantolt a fülébe hetente.Mert nekünk ezt mondta és mi szót is fogadtunk és meg avasodott a fülében .Ne csinálj vele semmit elmúlik egy pár nap múlva az avas szag.A fül zsír is meg avasodhat egy kicsit attól olyan büdös,nincs jó baba szaga.Ha csepegtetsz akkor hagyd abba nekem az orvos nem is tanácsolja a csepegtetést ez rég elavult módszer megkérdeztem tőle
2008. szept. 29. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom 3 hónapos, pár héttel ezelőtt ugyanezt a kérdést tettem fel. Akkor azt mondták sokan, hogy lehet a tápszer belecsordogált a fülébe és attól büdi, de szerintem nem, mert mindig odafigyelek, ha kicsordul egy kis tápszer a szájából, már törlöm is. A fülecskéje mindig benne van a vízben, mert a nagykádban pancsol, fekve hiszen ülni nem tud még, viszont imádja a nagypancsit,ez viszont egyáltalán nem okoz ilyet. Mi nem csöpögtetünk bele semmit. Az utóbbi hetekben már kevésbé érzem büdösnek, legfeljebb heti 1 alkalommal, viszont akkor irdatlan mennyiségű száradt trutyit pucolok ki a füléből, szinte lekaparhatom körmömmel, annyira rászárad. Fogalmam sincs mi lehet, de a büdösség lassan tényleg elmúlt.
2008. szept. 29. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! Vigantolt nem csepegtetünk a fülébe, mára szinte teljesen elmúlt a büdösség. Lehet, hogy tényleg a fülzsír "avasodott" meg.
2008. szept. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!