Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kenegessem a babám...

Mikortól kenegessem a babám ínyét Dologellel?

Figyelt kérdés
A doktornőnk ezt javasolta, de a gyógyszertárban azt mondták, még ne használjuk, mert mire szükség lenne rá, a baba megszokja, és nem fog használni. A kisfiam 4,5 hónapos. A keze szinte egész nap a szájában, és a kis ínyét nyomkodja vele.
2008. szept. 28. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Dologel gondolom ugyanaz, mint a Dentinox N gél. Fogzásra, igaz? Én Dentinoxot használtam, de csak akkor, ha nyűgös volt. Szerintem ha csak nyomkodja az ínyét, de egyébként jó a közérzete, akkor felesleges. Meg először lehet neki adni hűtött rágókát is, és ha az sem használ, akkor vesd be a gélt.
2008. szept. 28. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is így gondoltam. Örülök, hogy megerősítettél benne. Akkor még várok a használatával.
2008. szept. 28. 22:46
 3/3 anonim válasza:

Szia!

A Dologel nem egyezik a Dentinox-al. A Dologelben természetes hatóanyagok vannak amelyek főleg gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek. Már a fogzás előtt elkezd az íny pirosodni, egy helyi gyulladás jön létre, amelyet a Dologel gyulladáscsökkentő hatása nagyon szépen képes csillapítani. Ezért érdemes már a fogzás megkezdése előtt használni a Dologelt. A hozzászokástól nem kell tartani, hiszen természetes hatóanyagokból tevődik össze, ami nem lesz a gyakori használat során kevésbé hatékonyabb a későbbiekben. Ezért sincs korlátozva a használata, amikor kell bekened vele a babuci ínyét. Én már négy hónapos kora óta használom, és hála a Dologélnek, nagyon jól viseljük a fogzást. Remélem tudtam segíteni!

Üdv: Vica24

2009. ápr. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!