Piros pöttyök babám arcán. Mitől lehet ez? Mivel kenegessem?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 15:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem itt senki nem fogja tudni megmondani, mitől lehet. Csak tippet tudok adni, pl.: esetünkben kislányomnak akkor lesznek apró, piros pötyik az arcán, de inkább csak a szája körül, mikor fog jön. A nyál kicsípi.
2/7 anonim válasza:
nekünk is pöttyüs de csak az egyik oldalt. 4 foga jön most egyszerre. Sudocreammel kenem.
3/7 anonim válasza:
Muszáj kenegetni? Megesküdnél, hogy az esetlegesen itt/máshol ajánlott szer minden egyes összetevője hasznos és ártalmatlan a bőre számára?
4/7 anonim válasza:
2. vagyok.
A sudocream nem árthat, bőrgyógyász javasolta. Én terhesen is kentem vele az arcom.
5/7 anonim válasza:
Kisfiamnak a széltől szokott ilyen lenni, este fürdés után bekenem a pofiját is a testápolójával.
6/7 anonim válasza:
Attól is függ mennyi idős. Lányomnak az első hónapban, talán még a másodikban is pöttyös volt az arca. Hol a homloka,hol az orra,szemöldöke,álla, azt mondta a doki hogy az anyatejtől. Később a hozzátáplálás alatt néhány kajától. Sosem kentem krémekkel, az első két hónapban anyatejjel, később meg csak áttöröltem forralt-hűtött vízzel.
7/7 anonim válasza:
Lehet:
- anyatej miatt kipattoghat: erre én bepanthen-t, vagy sudokrémet kentem.
- nyál miatt: szintén.
- étel miatt, allergia: dokihoz fordulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!